reklama

poschodova torta

anamis , 30. 10. 2012 - 17:59

reklama

pekny vecer.prave som sa zaregistrovala na tuto stranku sikovnych ruk a prosim o radu.chcem upiect mojim trom dceram poschodovu tortu-dole bude kruh s priemerom 26cm,v strede srdce s priemerom asi 24-25cm a hore zase kruh s priemerom takych 15cm.no a chcem vediet ci medzi tie poschodia musim nieco dat aby sa mi to cele nezrutilo?alebo to bude drzat tvar aj tak?dakujem vopred za rady Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

zuzuz1, Ut, 30. 10. 2012 - 18:08

no ja som este poschodovu nerobila, ale teoriu ovladam az az :) len sa nenasiel nikto kto by poschodovu chcel :) tkaze ja osobne by som pod kazde poschodie dala nieco tvrde - asi by som to riesila obalenym tvrdym kartonom ale su na to aj speci podlozky v roznych tvaroch :) a mozno by osm spodnu tortu robila s hustejsou plnkou (urcite nie slahacku) a vystuzila by osm ju aspon 3-4 stlpikmi (pouzivaju sa hrube slamky dostat ich v papiernictve)tolko moje rady mozno poradi niekto kto ma aj realne skusenosti :) vela zdaru ti prajem :) Áno Áno Áno

karmelka (bez overenia), Ut, 30. 10. 2012 - 21:43

ja vystužujem len svadobné poschodové. Narodeninové, či iné nie. Ak máš jednotlivé naplnené poschodia dobre vychladené, určite sa ti nič nezrúti.

ja osobne slamkám veľmi neverím,lebo som už videla zrútenú svadobnú tortu zo slamiek vystuženú,takže používam drevené kolíčky a každé poschodie má buď plastovú podložku alebo obalený tvrdší kartón....plnky som robila už šľahačkové aj varené a držia v pohode pokiaľ je torta poriadne vychladená Torta Torta Torta

Grzka, St, 31. 10. 2012 - 21:43

Stanka,ja použivam slamky, ale do nej dám špajdlu..ta slamka je hygienickejsia ako to drevo..nesluži na udržanie --teda ja si to tak myslim

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama