poschodova torta
Pozrite si aj
no ja som este poschodovu nerobila, ale teoriu ovladam az az :) len sa nenasiel nikto kto by poschodovu chcel :) tkaze ja osobne by som pod kazde poschodie dala nieco tvrde - asi by som to riesila obalenym tvrdym kartonom ale su na to aj speci podlozky v roznych tvaroch :) a mozno by osm spodnu tortu robila s hustejsou plnkou (urcite nie slahacku) a vystuzila by osm ju aspon 3-4 stlpikmi (pouzivaju sa hrube slamky dostat ich v papiernictve)tolko moje rady mozno poradi niekto kto ma aj realne skusenosti :) vela zdaru ti prajem :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja vystužujem len svadobné poschodové. Narodeninové, či iné nie. Ak máš jednotlivé naplnené poschodia dobre vychladené, určite sa ti nič nezrúti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za vase rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja osobne slamkám veľmi neverím,lebo som už videla zrútenú svadobnú tortu zo slamiek vystuženú,takže používam drevené kolíčky a každé poschodie má buď plastovú podložku alebo obalený tvrdší kartón....plnky som robila už šľahačkové aj varené a držia v pohode pokiaľ je torta poriadne vychladená
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Stanka,ja použivam slamky, ale do nej dám špajdlu..ta slamka je hygienickejsia ako to drevo..nesluži na udržanie --teda ja si to tak myslim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pekny vecer.prave som sa zaregistrovala na tuto stranku sikovnych ruk a prosim o radu.chcem upiect mojim trom dceram poschodovu tortu-dole bude kruh s priemerom 26cm,v strede srdce s priemerom asi 24-25cm a hore zase kruh s priemerom takych 15cm.no a chcem vediet ci medzi tie poschodia musim nieco dat aby sa mi to cele nezrutilo?alebo to bude drzat tvar aj tak?dakujem vopred za rady