plasticky cukor
Pozrite si aj
ja si myslim ze je to hmota podobna marcipanu..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
www.youtube.com/results?search_query=sugarveil&aq=0 tu sa to dá pozrieť,je to prášok ktorý treba zamiešať a treba mať k tomu podložku.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
plastický cukor mi ukazovala anka999 je to hmota podobalo sa to na WI aj príjeme vonala a chutila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mirka ja som si na výrobu šiat pre bábiku a poťah korpusu na ktorom stála kúpila dve misky tohoto cukru jedna mala kilo.Pani mi povedala,že to budem mať na tie šaty dobré lebo pekne sa to dá navlniť.No zo šiat nakoniec vzišlo a poťahovala som len korpus.A išlo ma poraziť.Poradili mi,že to mám dať zohriať do mikrovlnky ale nepovedali na koľko tak som dala len na chvíľu.No nepomohlo.Neviem či sa to malo ešte nejako prepracovať alebo čo,lebo som z toho robila prvý krát,ale ostávalo mi to suché a vôbec sa to nelesklo čo sa mi na tie šaty absolútne nehodilo.A tak som na tie urobila klasika mliečny marcipán.A jedna miska mi zostala a neviem čo s ňou.Preto tiež prosím ak ste niektorá z tejto poťahovky robila ako ste na to išli.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no neviem či sa tu píše o jednom a o tom istom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Plastický cukor je kryštalická látka /Granulky/Používa sa na výrobu karamelu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Plasticky cukor niekde predávajú ako ISOMALT, je to cukor, ktorý zohriatim nezhnedne a používa sa na výrobu"karamelových" ozdôb (ruže, odlievanie do silik. foriem,...)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a Sugarveil je potom čo?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
už som to zistila,je to preložené ako Flexibilná poleva,no zase som o niečo múdrejšia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte dievcata,prosim vas na co je dobry plasticky cukor?