Možno ? poradím začínajúcim cukrárkam - tortu keď naplním, potriem jemne boky aj povrch plnkou, celú ju obalím potravinovou fóliou, vrch prejdem valčekom - pekne sa vyrovná, boky uhladím rukou. Navrch torty dám nejakú dosku, zaťažím niečím / väčšinou na ňu naukládam maslo po celej ploche. nechám odležať v chladničke od večera do rána / asi
tak 10-12 hod/. Pred poťahovaním torty odstránim fóliu - povrch torty je krásne rovný - prípadne zarovnám boky a potom už pri poťahovaní nemusím vyrovnávať žiadne nerovnosti povrchu - FOTO JE EŠTE PREDTÝM, NEŽ SOM TO ZAŤAŽILA

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
každá rada dobrá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne toto som potrebovala. Vďaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A hneď je človek múdrejší
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za radu, teraz sa mi hodí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super rada
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky