tmavy korpus, malinovy dzem karamelova plnka vaha 4kg, potah ...mliecny s 250g cery uff hotovy stavbarsky kurz, hmotu som len zehlickou stierala po celej ploche, drobil sa jak slak ale v chladnicke pekne stuhol...

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PEKNÁ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásna tortička -
-zase si sa trápila s tým marcipánom z cery - keď si ho urobíš a je mäkký - to je preto, že sa Ti to pri miesení prehrialo v rukách - daj na chvíľu do chladničky trocha zatuhnúť a až potom poťahuj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne som si myslela primilka ze to bolo tym, robili sa mi tam az take olejove kvapky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
velmi pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky