
Komentáre
dakujem za pochvalu, rúčka je taký drôtik čo sa používa k zelenine a kvetom, taký penový, omotaný pásikom z marcipánu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádhera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som si chvilu najprv myslela, ze je to normalny kosik !! Perfektne !!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako ozajstný.supeeeer.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ved to aj v miniature je presne ako normalyn kos a ked som to otvorila hned som kukla broskynky a ten kosik mi ani neprisiel ako zdobeny az po par sekundach
si superbombaprofík
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Perfektný kôš, najprv som myslela, že je to normálne prútený....SUPER
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrasne nieco..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem všetkým za pochvaly, ste zlaté
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krása
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
S tým košíkom si ma dostala myslela som si že je normálny úžasnéééé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sikovna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásny košík-kolko vážila tá torta?....musela byť ťažká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem za pochvalu. je mi ľúto, ale nevážila som ju, nebola za peniažky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
keby si mohla, nehodila by si recept na tie brosk. alebo aspon kde by to mohlo byt. hlavne tu farbu koli ktorej je to take autenticke... a listocky su ozajstne?
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jasné, tu je recept na cca 12ks broskýň: 300g hlad.múky, 1 prášok do pečiva, 150g práš.cukru, 50g margarínu, 1 celé vajce, 5-6 lyžíc mlieka, 2 lyž.rumu vypracovať cesto, kúsky cesta vláčam do plastového košíka na vajíčka /taký starý socialistický v ktorom sa prenášali vajíčka mám doma, do jednej tej jamky mi vojde cca 24g cesta ak to pomôže, potom sú také pekné guľatučké a majú aj dobrú veľkosť/, nechám malú priehlbinku a vyklopím na plech. Po upečení v stredne vyhriatej rúre ešte teplé polovičky trošku vydlabem lyžičkou a by bol priestor na plnku. Polovičky potriem džemom, zdobítkom, alebo sáčkom doplním plnkou, do jednej polovičky vložím lieskový orech, alebo mandlľu zabalenú do pravého marcipánu a zlepím. Prebytočnú plnku, ktorá sa vytlačila, utriem. Uvarím si sirup /cukor s vodou a potr.farbou aby to bolo také ružovo oranžové/. Pozliepané broskynky namočím na pár sekúnd do mierne teplého sirupu, štetcom domaľujem červenou farbou /rozpustenou v sirupe alebo vo vode/ "slnkom ošľahnuté zafarbenie" a hneď pováľam v jemnom kryš.cukre. Do spoja zastrčím lístky, používam živé /je to veľmi známy ker, často používaný na živé ploty, ale neviem ako sa volá/.Nechám vyschnúť a stuhnúť. Držím palce a ďakujem za obdiv a pochvalu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za vycerpavajucu odpoved a je to urcite dost zlozite, zatial si asi na to netrufnem, len budem ticho zavidiet co dokazes. a myslim ze ten krik moja babička vola grušpán, ale možno je to narečie... Dik a dopečenia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vôbec to nie je zložité, to iba tak možno vyzerá. netreba na to špeciálne znalosti ani zručnosti ako napríklad pri výrobe kvietkov a iných ozdôb. skús, určite to dokážeš a budeš na seba pyšná. plniť nemusíš aj z orieškami a marcipánom, stačí obyčajná bežná plnka. a to farbenie....broskyňa je od sirupu mokrá, takže ak na ňu štetcom urobíš bodku, čiarku, ono sa ti to samo krásne rozpije a vyzerá to super. môžeš to aj jemne osušiť servítkou pred cukrovaním, ak by si to mala veľmi mokre. ja si nasypem cukor do malej mištičky, šupnem tam broskynu a už sa jej nedotýkam, iba poopáľam s miskou, pohojdám a ona sa pekne obalí sama. po pár kúskoch cukor vymením, lebo sa v ńom zo sirupu urobia také zhluky a už to nevyzerá dobre ak sa to nalepí na broskynu. ak nemá prvá takú farbu ako chceš, len pridaj do sirupu farbu a je to. žiadna veda, naozaj. neboj sa a skús! my ten ker nárečovo voláme budzbanok. ale rastie všade na slovensku, má také pekné hrubé, leské, tmavozelené lístkočky. stále si nožnicami odstihnem tak, aby som mala stonku a z nej dva lístky, každý na jednej strane.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektnýýýý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som si myslela že je ten košík ozajstný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paráda
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je nádherný ,z čoho máš rúčku?
