Korpusy orechové a vanilkové, polievané vanilkovo-rumovým sirupom. Plnka čokoládová varená nad parou. Poťah K2 potretá bielou perleťou. Divý mak z mliečného marcipánu. Váha 4,2 kg.
http://gabikanav.rajce.idnes.cz/

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
velmi pekna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna, jemná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
elegantna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika ,torta je krásna. Divý mak je vypracovaný do detailov. Farbu na mak si riedila belobou ?
Povrch kvietka je kompaktný ,takto to mne nejde .
Vanilkovo -rumový sirup?
Prosím receptík.
Ja polievam korpusy cukrový rozvar+ rum1:1
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tortička je veľmi pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhera!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
Beatka - mak som robila s falošného marcipánu, ten som ofarbila gelovkou odtieň vianočná červená. Neriedila som belobou. Konce lupeňov som trošku tieňovala práškovou červenou farbou. No na fotke to veľmi nevidno. Tu je detail http://gabikanav.rajce.idnes.cz/Ozdoby_-_kvety_a_figurky/#034-2_divy_ma…
Ten sirup je v podstate taký ako robíš ty ten cukrový rozvar. Len do neho pridám vanilkový cukor. Robím ho od oka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky