Robil som ju prvý krát a neodhadol som množstvo tvarohovej hmoty, ale stuhla mi super. Druhý krát sa mi to tak už nepodarilo. Dievčatá, s čím sa vám lepšie robí? So želatínou alebo agarom pri takýchto tortách? Ďakujem za radu.

Komentáre
Janka poďme na návštevu dáme si s ňou rady nie, vyzerá na zožratie si šikovný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podme, ja donesiem kávu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
babička ahoj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
S agarom ti poradiť neviem, ešte som ho na tortu nepoužila (zatiaľ iba v labáku v Petriho miske na pestovanie mikróbov ), ale viem, že dievčatá ho používajú. Pri takomto type torty používam do plnky želatínu a na vrch ovocia lejem tortové želé (pozri ovocná a vylepšená ovocná). To, či ti plnka dostatočne stuhne, závisí od množstva použitej želatiny pridanej do plnky alebo želé navrchu. Treba si pozorne prečítať návod. Samozrejme, že svoju úlohu má chlad. Ak torta dlhšie stojí v teple, tak aj želatínová plnka trochu povolí. Dúfam, že som ti aspoň trochu pomohla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ano pomohla, veľmi pekne ďakujem. Snažil som sa pridať želatíny trochu do rezervy, ale som sa bál aby z toho nebol gumený pagáč. Ešte raz ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak tato nie je sice krasna ale zedla by som ju hned. mnam mnam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte,som tu nova,ak mozem k tej zelatine...ja pouzivam od Dr.Oetkera jemne mletu a je super.Pekne stuhne,nie je matna,a v teple sa jej nic nestane
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja pouzivam zelatinu od Dr. Oetkera, ale nerobime mu uy reklamu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mi si to vyučtujeme pri tortičke.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak túto by som si dala..
