reklama

Okrúhla ovocno tvarohová z boku

Pridal/a matulko74 dňa 21. 01. 2009 - 07:26

Robil som ju prvý krát a neodhadol som množstvo tvarohovej hmoty, ale stuhla mi super. Druhý krát sa mi to tak už nepodarilo. Dievčatá, s čím sa vám lepšie robí? So želatínou alebo agarom pri takýchto tortách? Ďakujem za radu. Úsmev Slnko Úsmev

Okrúhla ovocno tvarohová z boku, torta, matulko74, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

Zlomené srdceZlomené srdce Janka poďme na návštevu dáme si s ňou rady nie, vyzerá na zožratie si šikovný Tlieskam Tlieskam Tlieskam Torta Torta Torta

S agarom ti poradiť neviem, ešte som ho na tortu nepoužila (zatiaľ iba v labáku v Petriho miske na pestovanie mikróbovChichocem sa ), ale viem, že dievčatá ho používajú. Pri takomto type torty používam do plnky želatínu a na vrch ovocia lejem tortové želé (pozri ovocná a vylepšená ovocná). To, či ti plnka dostatočne stuhne, závisí od množstva použitej želatiny pridanej do plnky alebo želé navrchu. Treba si pozorne prečítať návod. Samozrejme, že svoju úlohu má chlad. Ak torta dlhšie stojí v teple, tak aj želatínová plnka trochu povolí. Dúfam, že som ti aspoň trochu pomohla.Torta

Ano pomohla, veľmi pekne ďakujem. Snažil som sa pridať želatíny trochu do rezervy, ale som sa bál aby z toho nebol gumený pagáč. Ešte raz ďakujem.Úsmev Úsmev Úsmev

tak tato nie je sice krasna ale zedla by som ju hned. mnam mnamTlieskam Tlieskam Tlieskam

niki, St, 21. 01. 2009 - 22:18

ahojte,som tu nova,ak mozem k tej zelatine...ja pouzivam od Dr.Oetkera jemne mletu a je super.Pekne stuhne,nie je matna,a v teple sa jej nic nestaneÚsmev

tulipan, Št, 22. 01. 2009 - 22:03

aj ja pouzivam zelatinu od Dr. Oetkera, ale nerobime mu uy reklamu?Vyplazený jazyk


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama