Ocukrované ovocie
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja som sa niekde docitala,ze namocit do bielka a potom do cukru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Existuje aj špeci cukor, ktorý nezvlhne a nerozpustí sa (v obchodoch býva na šiškách...)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak toto by aj mna zaujimalo.. v pondelok idem zrovna robit taku tortu a teraz neviem cim to mam posypat.. ani ma netrklo,zeby sa mi ten cukor rozpustil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ako vravi Fafuliakova, do bielka a do jemneho kryst cukru..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Surové bielko??? ....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, potrebovala by som poradiť ako ocukrovať ovocie (napríklad jahody, maliny)˝aby na som na torte dosiahla efekt, že je ovocie zasnežené a cukor sa nerozpustí.
Ďakujem za radu.