reklama

Ocukrované ovocie


reklama

Ahojte, potrebovala by som poradiť ako ocukrovať ovocie (napríklad jahody, maliny)˝aby na som na torte dosiahla efekt, že je ovocie zasnežené a cukor sa nerozpustí.
Ďakujem za radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Rebeka7, So, 13. 11. 2010 - 14:30

Existuje aj špeci cukor, ktorý nezvlhne a nerozpustí sa (v obchodoch býva na šiškách...)

macis, So, 13. 11. 2010 - 17:30

tak toto by aj mna zaujimalo.. v pondelok idem zrovna robit taku tortu a teraz neviem cim to mam posypat.. ani ma netrklo,zeby sa mi ten cukor rozpustil Prekvapenie

kovka, So, 13. 11. 2010 - 17:32

tak ako vravi Fafuliakova, do bielka a do jemneho kryst cukru..

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama