Bonboniera, priemer srdca 32 cm.
Vrchnak medovnikove srdce,3 x piskotovy korpus po 3 vajcia, mandlovy krem z 1,5 l mlieka,5 Mandlovych pudingov, 15 PL cukru. a 1,5 kg masla (vydatnost kremu na naplnenie, potretie, a este zostalo aj na puncovinu. Pod poklopom su umiestnene bonbony.
Na potiahnutie celej torty som pouzila MMF potah zo 4 bal cukrikov Haribo Rubino. Kvietky boli robene z MMF 1 tyzden vopred aby vytvrdli.

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vsetkym, ktory ste si nasli cas a napisali. Vzdy to potesi!!! Ste skvele dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky