reklama

Bonboniera

Pridal/a Majuska27 dňa 14. 03. 2011 - 10:31

Bonboniera, priemer srdca 32 cm.
Vrchnak medovnikove srdce,3 x piskotovy korpus po 3 vajcia, mandlovy krem z 1,5 l mlieka,5 Mandlovych pudingov, 15 PL cukru. a 1,5 kg masla (vydatnost kremu na naplnenie, potretie, a este zostalo aj na puncovinu. Pod poklopom su umiestnene bonbony.
Na potiahnutie celej torty som pouzila MMF potah zo 4 bal cukrikov Haribo Rubino. Kvietky boli robene z MMF 1 tyzden vopred aby vytvrdli.

Bonboniera, torta, Netradičné torty, Majuska27, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

Dakujem vsetkym, ktory ste si nasli cas a napisali. Vzdy to potesi!!! Ste skvele dakujem.


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama