kakaovo-mandľový korpus, parížsky krém a jahody, ozdoby white icing

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnammnammnam a ešte je aj velmi pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jemná,krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásna a predcízna prácička, super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne jemnučka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľmi pekná a krásne ruže
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a tie mandle si len obsypala alebo každu ukladala ked je to take pekne?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekná,precízna práca.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásna tortička
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem veľmi pekne, som rada, že sa vám páči, mandle som nanášala lopatkou na naberanie tortových kúskov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prekrásne ruze!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne
a nenapíšeš recepty na tie krémy?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako som písala, použila som parížsky krém, čiže som prevarila smotanu, potom som v nej rozpustila čokoládu, premixovala (nešľahala) ponorným mixérom, pridala za lyžicu rumu a nechala cez noc v chladničke, aby zjemnel, nabral správnu konzistenciu. Na druhý deň som to vyšľahala a krém bol na svete. Torta mala priemer 31 cm a tri pláty cesta, takže som použila 1 liter smotany a 400 g čokolády, kompótované jahody boli poukladané na kréme len na jednej vrstve krému, druhá vrstva bola bez jahôd, nech dominuje čokoláda. Čokoládu na varenie používam buď z Kauflandu ich značku Stilla dolce, lebo obsahuje až 50% kakaa a nie je presladená, alebo miešam Figaro čokoládu na varenie s čokoládou so 70% kakaa (Tesco, Figaro). Orion na varenie často nepoužívam, lebo to vlastne ani nie je čokoláda (v názve má tmavá kakaová poleva, neobsahuje kakaové maslo). Na tej druhej torte s gerberkou som použila trasený vanilkový krém s mandarínkami, ďakujem za recept z tejto stránky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to vsetko za 1*********
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky