
Komentáre
Katka je ten tvoj plat dost vysuseny ked sa lame?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
noo už sa mi aj stalo, že po prelomeni zbadám že nie je dosť vysušený, ale ako to zistim, že už je hotovo? klopkať klopká,a už som sušila aj 4 hod. 120C a potom na 70C. aj 150 potom 120.vždy boli dobré chutovo.len som to musela skladať. akurát som ešte neskušala s pootvorenými dvierkami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
katka pisala som ti na meil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásna. Ja som robila penovú len raz, chuťovo dobrá ale na vzhľad nič moc. Vôbec som si to nevedela tak pekne nastriekať. Táto je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna tortička
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádhera. Tiež som to skúšala, ale nedopadlo to vábne. Pláty boli nahnednuté, nie úplne biele, asi som ich príliž silno sušila. Hoci trúbu som mala na fukár a na 100 stupňov, tak neviem, či to bolo silno, či som urobila chybu niekde inde. Boli usušené, ale nevyzeralo to dobre. Táto tvoja je úžasná.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
alager pisala som ti meil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nááááádhernááááááá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa penová vždy láme. kde robim chybu?