
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nadherne
chcem sa spýtat ako ste robili ten cokoladový okraj srdca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem ten okraj som robila z potahovky Pasta Dama chocolate. Vyvalkala som si pas na hrubku cca 4-5 mm - s vyskou o nieco prevysujucou vysku torty a s obvodom torty. Na tento pas som otlacila vzor (patchworkove vykrajovacky) a prilozila na obtretu tortu. Potom som uz iba ozdobila bordurou a poukladala ovocie. Medzi ovocie a potahovku po obvode som nastriekala krem, aby sa potahovka nedotykala ovocia. Velmi jednoduche a rychle
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a krasne. Dakujem urcite vyskusam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekné, luxusné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super torticka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
toto srdiečko je úúúúúúúúúúchvatnééééééé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky