
reklama
reklama
reklama
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zuzi, chcem sa spytat ako si otlacala vzorku na tortu? Az ked bola potiahnuta alebo pred tym?
A ak potiahnutu, nechas ju najprv dobre stuhnut a otlacas neskor? Mne to totiz na potiahnutej torte vobec nejde, torta je prilis makka, nemozem dostatocne zatlacit... Potahujem White Icingom...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vzorku som robola na pracovnéj doske,a až potom som potiahla tortu,a ja som potiahla k2 s tou mám najlepšie skúsenosti dakujem za komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
krásna
