Foto mi poslala moja kamoška po narezaní torty.

reklama
reklama
Komentáre
nádherné kviety
a aj torta vyzerá veľmi dobre. A čo tak receptík?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to klasická "Dobošová torta", len tie korpusy robím tak, že každý jeden natieram ručne na papier na pečenie a po upečení ho opatrne stiahnem. Chce to trochu trpezlivosti a dobry papier na pečenie, ale ten efekt je fantastický.Aspoň si to myslím podľa ohlasov.A ešte som zabudla:ďakujem za pochvaly.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ešte aj pokrájaná vyzerá krásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásne zladený.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
noooo, s kvietkami si si dala prácičku. Krásne zladené.
To tak natenúčko krájaš pláty? Je to efektné.
Maťa 