
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako sa Ti s ním pracovalo? Oplatí sa ho vyskúšať? Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bejulik keď chces vyskúšaj,neviem či sa ti oplatí vieš,aby si potom nenadávala aj ja som probla
Pracovalo sa dobre ,ale keď som ju koštla lebo Jožkove posedenie bolo u nás tak akoby sa mi lepil na zuby ,ale chuťovo ok
aj samotný som ho žuvala ,chutl mi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Salko je samo osebe veeeeeeeeeeľmi chutné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ano to je Ja robím už roky salkové šuhajdy, tie sú báječné teda pre nás v rodine
a známym iné ani nerobievame
Čo je výhoda tak to,že sa nemusí variť salko tak dlllllllho v konzerve ..pozáš ten recept?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Poznám, ale budem rada, ak mi pošleš svoj, ako ho Ty robievaš. Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
1 kondenzované mlieko, 1 lyžica kakaa,1 vanilka, 125 dkg masla.Kakaova poleva
Otvorené salko vylejem do hrnčeka +kakao+vanilka a za stáleho miešania ho varím,najskôr to zostane také redšie tým teplom, ale potom neskôr začne hustnúť stále miešam do zhustnutia to uvidíš kedy bude,potom odstavím a po kúskoch pridávam maslo a vymiešavam.A ostatné už poznáš keď ich robíš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem pekne, si zlatá Ja som nedávala kakao a niekedy som Salko skaramelizovala. A namiesto kakaovej polevy dávam rozpustenú viacpercentú čoko. Ešte raz vďaka a budem rada, ak mi pošleš mailom nejaké svoje chutné overené receptíky, ktoré chutia vašim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky