Korpus orechový, plnka čoko s ananásom a kokos, potiahnutá mliečny marcipán, ozdoby mliečny marcipán a white icing, inšpirácia JankaT

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne margarétky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ĎAKUJEM
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nadhera.ja ked som potahovala s mliecnym marcipanom,tak sa mi zacal krcit ako obrus.ako sa ti to tak pekne podarilo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ivka, každá máme radi to svoje, ja najradšej poťahujem mliečnym, ale bolia ma z toho ruky, ked miesim Niektoré kočky radšej poťahujú K2, alebo white icingom. Ked sa ti krčí ako obrus, navrchu treba vyhladiť žehličkou na marcipán, alebo rukou a boky odťahovať a prihládzať rukou, už tu tuším aj bol príspevok ako potiahnuť tortu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pekne margaretkove
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky