reklama

Možem potiahnuť čokoládovú tortu bielym MMF alebo K2, aby plnka nepresvitala ?


reklama

Ahojte kočeny, šikovnice, Na Vašej stránke som asi 3 týždne a prišla som na to, že aj takto sa dá zdokonaľovať v zručnosti. Strašne rada tvorím a pečiem. Upiecť tortu a naplniť ju aby bola super pre mňa nie je problém, ale jej ozdobenie to je umenie. Snažím sa aj ja a teraz sa chcem niektorej z vás spýtať ako na to ? Mám predstavu na 60 - tku dvoj tortu Srdce, má to byť čokoládová torta a chcela by som ju potiahnuť na bielo s červenou kombináciou. Rozmýšľam však ako správne na to, aby MMF alebo K2 nezačalo náhodou slziť a aby čokoládová plnka neprenikala von. Poprípade akú plnku mám zvoliť?Budem rada každému príspevku.TortaTortaTorta

Pozrite si aj


reklama


reklama

Korona, So, 26. 02. 2011 - 07:19

...ja nie som až tak zdatná v poťahovaní tort, ale ja by som naplnenú tortu nechala dobre stuhnúť v chladničke, natrieť do hladka tenkou vrstvou maslového krému - bieleho, znova dobre nechať stuhnúť a potom potiahnuť hrubšou vrstvou poťahovky, dobre uhladiť a znova dať stuhnúť. Čokoládová plnka by potom nemala presvitať. Držím palce. Torta Slnko Torta Slnko Torta

HelkaT, So, 26. 02. 2011 - 07:31

určite možeš - ja mám skoro všetky z čokoládovým krémom a nemusíš ešte s maslovým - nech sa TI DSARí Slnko Slnko Slnko

ono záleží aj od hrúbky poťahovky- ja nedávam hrubú len také 3mm (všimla som si, že veľa ľudí hrubú nezje) - radšej preto dávam pod bielu poťahovku biely krém- alebo aspoň svetlý ( trebárz aj svetlohnedý) Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

zoliman, So, 26. 02. 2011 - 08:02

ahoj Danka,ja tiež potahujem aj čokoládovú,a nie je potrebné ju pretierat bielim krémom,len sleduj hrúbku potahu,nech sa daríííí
Áno

ahoj ja tiez potahujem torty MMF a ma cokoladovy krem a je to v pohode,nic nepresvita,,,nech sa dari Úsmev

Ahoj, ja tiež bežne poťahujem čokoládovú a nepresvitá a to nevaľkám moc nahrubo. Vôbec sa nemusíš báť. Torta

doddy, So, 26. 02. 2011 - 09:18

potahujem K2,bezne davam na cokokrem biely potah.Nevalkam moc na hrubo,max 2,5-3mm a nepresvita.

Zakulka, So, 26. 02. 2011 - 09:25

ja bežne poťahujem bielou MMf a robím pod normálne čokokrém a nič nepresvitá, ale nesmie byť natenko moc vyvalkaná, ja napr.valkám na 4mm.

Kadanka, So, 26. 02. 2011 - 09:25

Dievčence veľmi pekne ďakujem,dodali ste mi odvahu, keď sa vydarí, pochválim sa aj ja, ste super TlieskamTlieskamTlieskam, idem na to ....TlieskamTlieskamTlieskam

Kadanka, Po, 28. 02. 2011 - 13:51

No dievčence, ďakujem ešte raz za odpovede a tu je môj výtvor aj keď sa krém veľmi nevydaril, našťastie nebola požiadavka na parížsky krém, ale na niečo čokoládové, tak také niečo to aj bolo. Je to moja prvá skušobná torta, dúfam že každá bude lepšia a lepšia aj s vašou pomocou .Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceTorta

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama