maslovo -pudingová plnka-akoby piesková

Ahojte dievčence  a chlapci,

 idem k Vám po prosbu. V poslednej dobe sa mi stáva , že keď robím pudingovo-maslový krém zostane konzistenčne  po určitej dobe akoby pieskový . Snažím sa mať rovnaké teploty materiálov . Niekedy nepoužijem maslo, ale palmarín. Na 7 dcl mlieka dávam 2 zlaté klasy a  40 dkg masla . Čo robím zle ? Veď sa mi to nestávalo . Ďakujem za každú radu    

Kategória: 

Podkategória: 

Maslo sa vymieša s práškovým cukrom a tak s pudingom. Potom treba dlhšie šľahať cukor s maslom aj celkovo dobre vyšľahať hotovú plnku. Ak nechceš aby bolo cítiť práškový cukor tak pridaj kryštálový do mlieka, keď varíš puding. Len treba dávať pozor, aby neprihorel, lebo ak sa varí cukor s mliekom je viac náchylný  na pripálenie.

 

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.