reklama

krem pod potahovku MMF-súúúúrne

apsara , 25. 04. 2012 - 08:55

reklama

Prosim vas poradte mi aky krem je najlepší pod potahovku MMF, aby mi nezačala na druhy den torta tiect alebo topit sa.Som začiatočnik a myslela som si že hoc aky, robim vareny čokoládovy krem tak som myslela že možem dat ten.
vdaka

Pozrite si aj


reklama


reklama

dadika, St, 25. 04. 2012 - 09:09

stačí maslo + práškový cukor, vymiešať dohladka a natrieť na tortu. Keď použiješ krém s pudingom, tak sa môže poťah oduť. Keby si dala tmavý krém tak ti môže cez tenšiu vrstvu poťahu presvitať.

adka.m, St, 25. 04. 2012 - 09:30

Presne ako píše dadika pod pudingovým krémom aj mne poťah odul najlepšie budešmať maslo s cukrom

apsara, St, 25. 04. 2012 - 09:54

ano super dakujem a možem použiť na miesto masla aj palmarín alebo heru???? pudingovy krem určite nie, aj na obycajnych zakuskoch to niekedy robi šarapatu.

...mozes, ale mne to teda nechuti, radsej prave maslo s troskou cukru a rozdrveny korpus do toho davam a drzi to perfektne...

kramky, Št, 14. 06. 2012 - 15:15

Chichocem sa ja robím 200g cukor, 80ml voda, 30g kakao rozvariť, vypnúť, do horúceho roztopiť 100g čoko, vychladený vymiešať s 250g hery, vôbec to necítiť, je výborný, ale tmavý Objímam Zlomené srdce Objímam

apsara, Po, 18. 06. 2012 - 12:58

ano ja davam varený čokoládovy /ten mi vzdy zostava/ a aj rozdrveny korpus a ked mam stale malo, tak pridam od oka aj maslo ešte a cukor a všetko vymiešam - a je to super všetko drží

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama