reklama

krem na mafiny


reklama

Prosím o radu. Mala by som piecť mafíny na svadbu. Čokoládové mafíny so svetlým krémom. Ja by som najradšej urobila parížsky krém, ale začo nahradiť kakao, alebo ho celkom vynechať? Prosím poraďte mi alebo iný nejaký tuhý krém.

Pozrite si aj


reklama


reklama

podla mna sprav paríž bez čokolády, alebo daj bielu čokoladu.Poprípade urob americký maslový:

klasicý americký krém, cukor si treba upraviť

Americky maslovy krem:

450g masla
900 g praskoveho cukru
½ lyzicky vanilkoveho extractu (mandloveho)
200-240 ml slahackovej smotany

Zmaknute maslo si poriadne vyslahame. Postupne pridavame cukor. Pridame esenciu. Slahame az do vtedy kym nemame hladucky, nadychany krem. Nakoniec pridame slahackovu smotanu a krem vyslahame dotuha.smotanu nevyšlahanu, treba ju tam liať Úsmev
tento mám od jednej baby z ameriky
je veľmi tuhý a celkom chutný, dochuť si ho ešte aromami. vypadá na mufinach takto:

http://www.martinkap.estranky.sk/fotoalbum/svadba/svadba-012.html
ja som ho farbila. Mrkám

dadika, Št, 13. 09. 2012 - 10:09

vyskúšaj urobiť parížsky s kinder čokoládou - má fantastickú chuť a bude svetlý Slnko

Ja by som volila krém z bielej čokolády, mám ho osvedčený a je chutný:
V 1/2 litri mlieka sa uvaria dva pudingy /vanilkové alebo smotanové/, do horúceho pudingu treba vmiešať 200-300g bielej čokolády a nechať vychladnúť. 500g masla sa vyšľahá s 200g práškového cukru a všľahá sa vychladnutý puding.

xmariex, Pi, 14. 09. 2012 - 11:37

Martinkap pouzivas ten krem aj na bezne plnenie tort a zakuskov?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama