krem na mafiny
Pozrite si aj
parížsky z bielej čokolády, kakao tam nemusí byť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podla mna sprav paríž bez čokolády, alebo daj bielu čokoladu.Poprípade urob americký maslový:
klasicý americký krém, cukor si treba upraviť
Americky maslovy krem:
450g masla
900 g praskoveho cukru
½ lyzicky vanilkoveho extractu (mandloveho)
200-240 ml slahackovej smotany
Zmaknute maslo si poriadne vyslahame. Postupne pridavame cukor. Pridame esenciu. Slahame az do vtedy kym nemame hladucky, nadychany krem. Nakoniec pridame slahackovu smotanu a krem vyslahame dotuha.smotanu nevyšlahanu, treba ju tam liať
tento mám od jednej baby z ameriky
je veľmi tuhý a celkom chutný, dochuť si ho ešte aromami. vypadá na mufinach takto:
http://www.martinkap.estranky.sk/fotoalbum/svadba/svadba-012.html
ja som ho farbila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyskúšaj urobiť parížsky s kinder čokoládou - má fantastickú chuť a bude svetlý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som volila krém z bielej čokolády, mám ho osvedčený a je chutný:
V 1/2 litri mlieka sa uvaria dva pudingy /vanilkové alebo smotanové/, do horúceho pudingu treba vmiešať 200-300g bielej čokolády a nechať vychladnúť. 500g masla sa vyšľahá s 200g práškového cukru a všľahá sa vychladnutý puding.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Martinkap pouzivas ten krem aj na bezne plnenie tort a zakuskov?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem všetkým za Vaše rady.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím o radu. Mala by som piecť mafíny na svadbu. Čokoládové mafíny so svetlým krémom. Ja by som najradšej urobila parížsky krém, ale začo nahradiť kakao, alebo ho celkom vynechať? Prosím poraďte mi alebo iný nejaký tuhý krém.