pozri sa na forum, bola tu takato tema, dokonca velmi podrobne rozpisane ako sa ma pouzivat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pozri sa na forum, bola tu takato tema, dokonca velmi podrobne rozpisane ako sa ma pouzivat
Tak to Ti gratulujem,nič lepšie nemohol kúpiť.Ja ho mám už rok a nedala by som ho za nič na svete.Krém nad "parou": do kotlíka dáš celé vajcia a kryšt.cukor.Zapneš teplotu na 140 stupňov /musíš mať nasadený plastový kryt/ a šľahanie asi na "6".Keď teplota vystúpi na 60 stupňov,zníži sa šľahanie,ale tlačítkom PULZ si otáčky zvýšiš.Metlu môžeš použiť balónovú,alebo tzv.K metlu,obe to spoľahlivo našľahajú.No a potom už len sleduješ,keď je to krásne napenené,vypni teplotu a šľahaj takmer do vychladnutia,potom po kúsku pridávaj maslo a zníž otáčky šľahania. A je to!
Poznámka:ja dávam na 1 celé maslo /250 g/ 2 celé vajcia a 4 PL kryšt.cukru.Nech sa darí.
fíha na 140stupnov?
ja dávam 86 na 35 minut zo 6 vajec, je to pri vyšších stupnoch rýchlejšie?
Ja to varím tak a je to "co by dup".Určite mi to netrvá 35 minút.
´Dakujem Vám všetkým už sa z neho vytešujem..ale návod v slovenčine, prípadnne v čestine chýba
ak ste kupovali na Slovensku tak by návod nemal chýbať
amy201 a kde ste ho kuúovali a za kolko dakujem
http://www.mall.sk/roboty/kenwood-km-086-cooking-chef vid.nizsie je tam aj navod na stiahnutie, ja mam km070 a tiez som veeeelmi spokojna mala som rozne brozury a cd, takze urcite pochopis ako nan a nema zlozitu obsluhu odporucam aj prislusenstvo na cestoviny, je to pecka ja v nom varim, mixujem, miesim, vyrabam cestoviny, proste vsetko...u nas bezi takmer kazdy den najuzasnejsi pomocnik v kuchyni
Ahoj žienky, dnes mi drahý kúpil Kenwood cooking chef 086..ešte s ním síce nedorazil..ale už sa neviem dočkať..poraadíte mi..? počula som, že sa s ním dajú šľahať krémy nad parou..ako to funguje? ako si ho mám nastaviť? neprichytí sa mi to? a akú metličku použiť?dnes by som ho chcela vyskúšať..ďakujeeeem