Jablkový perník

Popis

Jablkový perník
Jablkový perník - recept

Zhrnutie

Výnos
malý hlboký plech
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
10 minút

Ingrediencie

3kusyvajcia
1⁄2kilogramprašk.cukru
1kusvanilk. cukor
1polievková lyžicakakaa
1čajová lyžičkasódy bikarbóny
1deciliteroleja
1⁄2kilogrampolohrub. múky
1⁄2kilogrampostrúhaných jablk
1čajová lyžičkaškorice
50gramovčokolády

Inštrukcie

V miske zmiešame vajcia a cukor, následne pridávame ďalšie ingrediencie a miešame. Vymiešanú masu dáme na vymastený a múkou vysypaný malý hlboký plech, na cesto uložíme kúsky čokolády (horkej/ mliečnej) a pečieme pri 180-tich stupňoch 20-30 minút. Vychladnutý koláč môžeme natrieť lekvárom a poliať čokoládou / pocukrovať. Ja som ho podávala so zmrzlinou.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.