reklama

Fondan

lula9 , 24. 07. 2015 - 10:57

reklama

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať: robila som tortu, na ktorú som natiahla kupovaný fondan. Čítala som že sa má torta potrieť krémom, aby sa fondan lepsie potiahol, aby nebol hrbolatý. Tak som tak spravila, tortu dala do chladnicky ale fondan mi asi tak po cca 5 hodinách z torty zliezol. Neviem kde som urobila chybu.

Ďakujem :)


reklama


reklama

majap, Pi, 24. 07. 2015 - 15:01

pod poťah môžu ísť len maslové krémy .......... ak pudingový tak maslo a mlieko v pomere max. 1:1 ....... alebo maslo vymiešané s cukrom ....... ak stíhaš tak, daj dole poťah krém daj dole koľko sa dá a potri ju maslovým krémom, daj zachladiť a znova potiahnuť. Potom by sa nemalo stať nič...... držím palce :)

lula9, Po, 27. 07. 2015 - 10:55

:) Ďakujem pekne, skúšala som také niečo piecť 1x, nabudúce budem vedieť. Nestihla som, ale chutila aj taká :)

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama