Dobrá rada nad zlato
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ked je krém maslovy,tak nebudu ziadne problémy,neroztecie,ked pudingovy,tak musi to byt 1:1 krém a maslo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja si myslim, tak ako Kisko, ale hlavne ju nezabuni odfotit!!!Tesime sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá,rada ju odfotím,no s pridávaním fotiek mi budete musieť pomôcť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som to prilepila s rozpustenou letnou čokoládou,a písala by som maslovým krémom.Už sa teším na foto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ešte raz ďakujem za rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som do neho napichla opatrne špajlu a tak napichla do torty ostatné by som len zamaskovala "akože" ochlpením z postrúhanej čokolády alebo slipami, nohavicami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Cukráročky šikovné,verím,že mi poradíte.Idem piecť tortu,zákazník mi priniesol čokoládový úd a chce,aby na torte stál.Tortičku chcem urobiť poťahovanú z bielej MMF,môžem tú čokoládovú ozdôbku na poťahovku prilepiť čok.krémom?Chce tam aj venovanie,môžem na bielu poťahovku písať krémom,nerozpije sa mi to?Alebo nebodaj neroztečie?Ďakujem za každú radu.