da sa este pouzit potahova hmota po zmrazeni prosim poradte
Pozrite si aj
najprv sa opytam a preco ju zmrazujes??ved normalne ju maj v tom co si ju kupila polozenu..v kuchyni..ja ju mam stale v kybliku..a v kuchyni..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiež sa pýtam ako dadka-načo zmrazovať?ja používam prevažne mliečny marcipán,ale aj velvet a flower,a nikdy som nič nezmrazovala...len poriadne zabaliť do sáčka a kýblika,aby nevyschli.Ale ak už máš zmrazenú,tak ti neviem poradiť nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no robila so naposledy torticku pred pol rokom a bala som sa ze mi nevydrzi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no robila so naposledy torticku pred pol rokom a bala som sa ze mi nevydrzi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak asi si mam kupit novu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No veď rozmraz pri izbovej teplote, premies a vyskúšaj. Ak sa nebude roztekať, alebo nejak inak divne správať, tak sa môže použiť. Držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak skús ju vybrať,nechaj rozmraziť a uvidíš na omak aká bude.Keby sa veľmi lepila,vyskúšaj pridať kukuričný škrob až dovtedy,kým nebude mať požadovanú konzistenciu.Nie je to ale moja skúsenosť,len ja by som asi takto spravila.Veď uvidíš,či sa niekto nenájde skúsenejší
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V prvom rade mrkni,či nie je po konci záruky.Asi by som sa bála použiť tovar po-ani pre seba,ani pre druhých.Inak by to po rozmrazení malo byť OK.A záleží aj od toho aká hmota to je.Nech sa podarí. Anka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som K2 davnejsie zmrazovala( teraz stiham minut) a nic sa jej nestalo. nechala som pomaly v kuchyni rozmrazit a bola v pohode.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ericka vôbec nič sa tomu nestane , kľudne to rozmraz pri izbovej teplote , párkrát to zober do rúk a urýchli proces rozmrazovania . Ja som tak isto mala v mrazničke niekedy K2 - ale neviem prečo ! a kľudne s tým rob ďalej je to v pohode tak ako to písala aneleh
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jej ste ma potesili dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
da sa este pouzit potahova hmota po zmrazeni prosim poradte