a čo ak by si dala do tých čo si našla len želatínu? to by nevytieklo nie?Bohužiaľ zatiaľ iný nápad nemám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a čo ak by si dala do tých čo si našla len želatínu? to by nevytieklo nie?Bohužiaľ zatiaľ iný nápad nemám
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?5b207dd8bee6975d36d17d676a9,
skús tento odomňa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5256&user=5741
namiesto ricotty daj tvaroh a môžeš použiť plátkovú želatínu, tiež ma iná varianta nenapadá
Ďakujem dievčatá pravdepodobne skúsim so želatinou.Našla som jednu takú tvarohovú plnku do ktorej ide želatína asi ju skúsim urobiť.
Keď tak tam potom daj plátky, s tými mám ja osobne lešiu skúsenosť ako s práškovou želatinou a radšej trošku viac aby ti to fajn stuhlo, veľ zdaru
Ja robim pochutkova smotana + slahacka + jemny(nizkotucny) tvaroh + ribezle (jahodova dren) + praskovy cukor podla chuti = 500gr (dl) + 1 Oetker zelatina. Vobec nie je sladka je velmi osviezujuca plnka.
ja som minule použila šlahačku s pudingom bez varenia a tvaroh
Ahojte potrebujem recept na nejaký dobrý tvarohovo ovocný krém ktorým by som naplnila tortu.Prešla som už celú artmamu ale akosi nenájdem taký krém ktorý je dosť tuhý aby mi plnka nevytiekla keď na tortu dám iglu aj s tučniakmi.Prosííím tú tortu chcem urobiť pre svojho vnúčika.