reklama
Ahoj dievčatá!
Mám piecť svadobnú tortu a mam z toho hlavu v smutku... Nikdy som nerobila 3 poschodovu tortu a dost sa toho bojim. Nevedeli by ste mi poradit ako na to? mala by byt na stojane, ani ten som si este nezaobstarala. Z kolkých ciest mam urobit jednotlive poschodia? Ked urobim len jedno cesto na kazde poschodie a prekrojim ho, myslite ze to bude malo? Ktora moznost je podla vas lepsia? Stojan alebo ked su poschodia na sebe? Za rady Vám vopred dakujem
reklama
reklama
V prvom rade si neodpustím, že ťa obdivujem keď to ideš robiť prvý raz a ešte ani nevieš ako na to, to je teda odvaha
Ale skúsim ti poradiť. Na stojane je síce krajšia, ale na prevoz je stabilnejšia na sebe naukladaná. Ja som vystužovala slamkami, ale dievčatá používajú aj paličky z Baumaxu. Ja stále pečiem každý korpus osobitne, lebo keď som piekla naraz a potom prekrajovala, tak sa mi v prostriedku cesto zvyklo zakaliť. A z koľkých korpusov, to záleží od toho akú plnku budeš robiť. Ja používam ovocné frutafily alebo gely a na to dávam hrubú vrstvu jogurtovošľahačkových plniek zo zeesanu s ovocím, preto tam stačí dať len 2x korpus a raz plniť. Ale ak dávaš tenšiu vrstvu krému, tak by som dala 3x korpus. Budem Ti držať palce
