reklama

Slaná torta


reklama

Dobrý deň, šikulky a šikulkovia, chcem Vás veľmi pekne poprosiť o radu ako na slanú tortu??? ozdobiť by som ju aj vedela Mlčím ale chcela by som radu, z čoho vnútro??? či z okrúhleho chleba, alebo z toustového??? má to byť poschodová. Keď by to bolo z toustového chĺebíku tak sa bojím či to nebude veľmi tenké teda(korpus) a veľa nátierok v tom??Smútok Ďakujem všetkým vopred za radu, torta má byť hotová zajtra....Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj,ja dávam toustový a tenučkú vrstvu nátierky,na to platok šunky,syra a stále kolom dokola na výšku,akú chceš. Dobre sa tu ukladá,je rovnomerne vysoká a žiadny odpad(obdlžnik,štvorec). Najlepšia je na 2-3deň. Používam aj celozrnný a perfektne to potom vyzerá,keď sa krája. pa

Irma, Pi, 11. 12. 2009 - 14:38

Ja si chleba pečiem sama. Lebo požadovaný tvar chleba aj tak v obchode nekúpim. Takže si upečiem chlieb, podľa tvaru a veľkosti aký potrebujem. Neboj sa, nie je to ťažké, len prvý krát je to ťažšie.
Receptov na chleba je dosť. Ale keď si chceš byť istá, tak si kúp práškovu zmes na prípravu chleba. Dostať ho vo všetkých potravinárských reťazcoch. Ja som si obľubila tmavý chlieb so semiačkami. Na reze vypadá dobre aj výborne chutí. Majú ho radi keď ho z neho pripravujem.
Pár obrázkov ako moje slané torty vypadajú najdeš aj na mojich "stránkach".
Dávam ti sem aj fotopostup, možno som ti niečim pomohla.

http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/pikantna-slana-torta

Alena R, Pi, 11. 12. 2009 - 15:52

Irmuška je som piekla to Tvoje slané pečivko, je fantastické, skoro všetko zjedené a idem znova, ale touž musím schovať, dííííííkKvietok Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok

Irma, Pi, 11. 12. 2009 - 17:22

Úsmev Alenka R, ďakujem za pochvalu, ale neviem ktoré by to malo byť? Ako sa volá čo ti chutilo?

Adka22, Pi, 11. 12. 2009 - 17:37

Ahoj. Ja som robila poschodovú slanú tortu. V tortovej forme som dala stuhnúť aspik - to bola spodná časť torty a vrchná časť bola z toustového chleba.

Alena R, Pi, 11. 12. 2009 - 20:35

Irmuška, sú to syrové, bryndzové,praclíky a tie roládky,už ďalšie dávky odpočívajú v chladničke, z každého som pre istotu robila dvojdávku, môžem pohostiť celé sídliskoVáľam sa od smiechu po podlahe Kvietok Slnko Kvietok

Majenka, Pi, 11. 12. 2009 - 23:20

Ďakujem vám všetkým za radyZlomené srdce Tlieskam zajtra budem robiť uvidím ako sa mi to podarí..... Ďakujem Zlomené srdce Zlomené srdce Slnko Slnko

erika43, So, 12. 12. 2009 - 00:21

No dievčence to je úžasnééééééé.Doteraz som robila len sladké torty,ale toto musím vyskúšať.Idú sviatky moji chlapi sa potešia.Dakujem za skvelé inšpirácie.Tlieskam Slnko Tlieskam Slnko

Irma, So, 12. 12. 2009 - 01:13

Alenka R Úsmev Úsmev aj ja hovorím, že tie sú jedna lepšia ako druhá.
Škoda, že najlepšie sú len čerstve. Alenka, ja slané "konzervujem mrazom",
totiž aké čerstve sa uloží do mrazáku také sa vyberie. Mám to vyskušané.
Ešte vlažné naložím do krabíc a šup do mrazáku. A toto radím aj zákazníčkam, keď berú väčšiu objednávku a nebude na ten deň. Odomňa si zoberú ešte teplé, ale potom si čerstvosť musia ustrážiť samé.Úsmev

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama