reklama

prosim radu


reklama

ahojte dievcata prosim poradte mi ten vrch na torte ta bonboniera to je z medovnikoveho cesta ?alebo da sa urobit aj z ineho a cim to mam potriet aby drzal marcipan normalne s kremom? dakujemSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoHambím sa


reklama


reklama

Sisja, Ut, 11. 05. 2010 - 08:24

Ja som robila cesto ako na vianočné medovníčky - tie ktoré nie sú hneď mäkké. Držalo super a dobe sa aj poťahovalo. Je tu aj obrázkový postup, podľa ktorého som robila, len to musíš pohľadať/bonboniéra plná kvetov/. Držím palceSlnko

vdaka sisja a prosim ta mam ten medovnikovy plat potriet normalne s kremom? lebo som vydela jeden postup a tam sa mi zdalo ze to nebolo vobec nicim potreteSlnkoSlnkoSlnko

Sisja, Ut, 11. 05. 2010 - 09:36

Podľa postupu nemusíš. Ja som zvrchu potrela, lebo sa mi nepodaril celkom rovný medovník a je to určite lepšie, lebo odspodu - kde nebolo potreté ten poťah odskakoval.

katrina, Ut, 11. 05. 2010 - 13:23

ja som pred nedavnom robila z cesta na medobe rezy a tiez potrela ako sisja Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama