Prírodná ružová
Pozrite si aj
A co tak pouzit MMF z ruzovych cukrikov? Ja som to tak robila... Inak poradit bohuzial neviem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nooo v cukrikoch toho prirodneho farbiva vela nebude Inak tomu nerozumiem celkom, zeby zdavala taky pozor na Ecka vo vsetkych potravinach? To je dost tazke. Ale k teme. Myslim, ze ked pridas stavu z nejakeho ovocia nezanecha to nejaku hroznu chut, skusila by som to na kusku hmoty, ale davaj pozor nato aby si do hmoty nedala vela tekutiny, resp. potom pridaj.. gustin? cukor? A dzem nedavaj, mozes mat po nom hrcky v hmote. Mna osobne by takato poziadavka od zakaznika nepotesila. Drzim palce a ked bude torta hotova napis ako si to vyriesila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
este z tej cervenej repy,by som opatre tej stavy...nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som určite farbila červenou repou -nemá skoro žiadnu chuť, na slabo ružovo ti stačí troška, postrúhaj repu a cez viac vrstiev gazy vytlač - toť moja nevlastná skúsenosť spred 30-tich rokoch ale vyskúšaj na troche hmoty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tvoja zákazníčka chce nemožné..podľa mňa. Prírodné je ovocie, šťavy z bylín a pod. Všetko má chuť. Potravinárske farby chuť nemajú práve preto, že nie sú prírodné...tak čo chce?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A ako jej dokážeš že si tam dala prírodne farbivo?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Spagi to mas pravdu.. len kde teraz najst nieco kde "E"cka nie su
tot to tazka uloha..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ešte aj maliny sú dobré, len ich treba prepasírovať. a ja keď robím polevu napríklad na punčové rezy, tak pridávam domácu malinovku z malín či černíc, alebo šťavu z čučoriedok. naviem, ako to však zafarbí hmoty. A nespomínam si, že by to nejak výrazne ovplyvnilo chuť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj cierne rybezle krasne zafarbia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojky šikulky, mám na vás prosbu...Ako by som zafarbila hmotu (WI) na slabo ružovo, aby to bola prírodná farba, nie potravinárske farbivo a aby tam neboli fľaky? Lebo mňa napadajú len samé také veci, ako červená repa, čučoriedky a džemy a ovocné šťavy, ale to všetko zanechá zrejme aj vôňu...Zákazníčka má takú požiadavku...Ďakujem. Anka