poschodová....ako na ňu?
Pozrite si aj
viem co baby pisu ze je dobre vystuzit ak robis viac ako 2 poschodia ale ja som nevystuzovala nikdy a este sa mi neprepadla robia to slamkami na pitie alebo spajdlami pichnu do spodneho korpusu odstrihnu aby nepretrcala asi 4-5 kusov a na to druhy korpus ale na podlozke a tak dalej samozrejme uz potiahnute. Dufam ze to pochopis tak nech sa podari potom hod obrazok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Karmelka, ja som robila minuly tyzden trojposchodovu, ktora cestovala 50km a pre istotu som ju aj vystuzila palickami, ked robim doma, alebo nablizko tak nevystuzujem.. nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá píšu,že keď jednotlivé poschodia potiahneš,tak to má ísť do chladničky a až potom to skladať dokopy-preto som to aj ja tak robila-iba dvojposchodovú a už som ju nevystužovala.nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
môžeš ich hneď klásť na seba, sú predsa dobre vychladené. čo sa týka výstuže, ak máš šľahačkovú plnku, trasený krém a pod. tak by som rohodne dala výstuž, koniec koncov, je to výhodné aj pri krájaní torty, veď kto potrebuje 30cm vysoký rez?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
naplnené korpusy daj vychladiť a zaťažiť napr. ťažšou kniho do chladničky - každý osobitme, potom ich vystuž pre istotu slamkami a tu je postup ako potom na to http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/fotopostup-na-3-posch-tortu-pre-za… http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/fotopostup-na-3-posch-tortu-pokrac…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jannka akože na čerstvo potiahnutú tortu mám dať knihu a tak dať do chladničky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
iba ked sú korpusi naplnené treby ich zavažiť knihou aspon na 2 hodiny a potom ju obtrieť celú krémom a potiahnuť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatká, robila som už poschodovú, ale len tak na doma, tak som veľmi neriešila a ani som si niektoré veci neuvedomovala... dnes začínam robiť svadobnú tortu poschodovú a je to moja prvá poschodová, ktorá ide preč. Chcem sa opýtať, ked tortu naplním-dám ju poriadne schladiť. Potom potiahnem a teraz...!!!!! Môžem poschodia hned klásť na seba a arobiť finálnu úpravu, alebo ešte aj jednotlivé potiahnuté poschodia zavrieť na niekoľko hodín do chládku???? Ďakujem za pomoc, ste všetky zlaté