Popis
nepečený zákusok

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 30 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 30 minút |
Ingrediencie
tortove oblatky | |
čokoláda na varenie | |
400 ml mlieka | |
100g hladkej muky | |
4 žltka | |
1 van. cukor | |
250g masla | |
200g práškového cukru |
Inštrukcie
oblatky pokrajame na stvorce (10x10cm) do hrnca dame vodu, zakryjeme utierkou a tu dookola uviazeme. ked voda zovrie dame stvorce nad paru (na utierku), aby zmakli a tvarujeme ich do kormutikov. Krem: mlieko, muku, zltka a van. cukor. dame do hrnca a uvarime hustu kasu. Maslo vymiesane s cukrom spojime s vychladnutou kasou. Pomocou vrecka na zdobedie naplnime kormutky kremom a macame v rozpustenej cokolade
Recepty:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 16389x
Komentáre
Ak môžem,pridám nápad:Pripravíme si kornútky podľa návodu vyššie a plníme vareným snehom s opraženými arašidkami .Vrch ozdobíme čokoládovými kvapkami alebo omáčame v čokoláde.poprípade zdobíme dekoračným posypom-drobné guľočky,dáždik kvietky-podľa toho čo máme. My tomu hovoríme Teplé zmrzlinky a robila som ich mojim deťom a teraz už mojim vnúčatkám.
Skúšala som,sú dobré aj deťom sa velmi páčia:-)
..moje deti to miluju.....a mali ste vidiet, ako ich masky pojedli na karnevale....xixi..len sa za nimi zaprasilo...:-D
