Marcipán vs.krém
Pozrite si aj
reklama
reklama
ahoj
ja ked chcem zdobit na marcipan, pouzivam sneh z bielka s cukrom - ako na medovniky. Sneh zaschne, je pevny, urcite sa netopi a este s tym mozem prilepit ozdoby.
Pripadne skus vyslahat len maslo s cukrom na zdobenie, to by nemuselo tiect - ale skusenost s tym nemam...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za radu :) urcite vyskusam ;)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krém by mal byť maslový alebo bielkový pod šlahačkovými-(hoci pod rastlinou šlahačkou nie až tak veľmi) sa marcipán mierne topí.takú skúsenosť mám aj s hotovými krémami v prášku napr, DR otker,
mne sa na zodenie najviac osvedčil krém nadstavovaný kašou od Ariell
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Prosím poradte mi.. preco mi tecie marcipan, ked ho dozdobim kremom??
je chyba v marcipáne? al. v kréme? poradili by ste nejaky dobry recept na zaruceny krem no dozdobenie?