reklama

Marcipán vs.krém


reklama

Prosím poradte mi.. preco mi tecie marcipan, ked ho dozdobim kremom?? Plačem je chyba v marcipáne? al. v kréme? poradili by ste nejaky dobry recept na zaruceny krem no dozdobenie?Torta

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj
ja ked chcem zdobit na marcipan, pouzivam sneh z bielka s cukrom - ako na medovniky. Sneh zaschne, je pevny, urcite sa netopi a este s tym mozem prilepit ozdoby.
Pripadne skus vyslahat len maslo s cukrom na zdobenie, to by nemuselo tiect - ale skusenost s tym nemam...

andika, So, 19. 09. 2009 - 09:08

krém by mal byť maslový alebo bielkový pod šlahačkovými-(hoci pod rastlinou šlahačkou nie až tak veľmi) sa marcipán mierne topí.takú skúsenosť mám aj s hotovými krémami v prášku napr, DR otker,
mne sa na zodenie najviac osvedčil krém nadstavovaný kašou od Ariell

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama