reklama

Ktore najviac vyuzijem velkosti?-listy, kvety...


reklama

Ahojte, prosim Vas o radu chcela by som si objednat vypichovac list ruze a brectanu, kvet margaretky a nemam ponatia kt.velkost najviac vyuzijem.
Najlepsi by bol cely set ale je to naraz dost velka investicia okrem i. ....a navratnost v nedohladne...Chichocem sa
Taktiez Vas prosim pouzivate niekto tento ovalik?
http://www.cukrarskepotreby.sk/product.php?id_product=103
neviem ako to vyzera na torte, mozno som to prehliadla....Prosim VAs o radu a vopred dakujem za kazdu radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj, tak podľa mňa kvety čím väčšie tým krajšie a lístky zas menšie, ale každý to môže vidieť ináč :) práve pred chvíľkou som objednávala gerberu, tiež som uvažovala nad setom, ale nakoniec som objednala 8,5 cm , sadu 8 farieb a gel na kvapky rosy, lebo tie vypadajú skvele sviežo. A ten oválik nepoznám, ale predpokladám že sa s ním robia okraje torty, niečo ako s ozdobnými klieštikmi? hmmm neviem.. tak prajem veľa úspechov Objímam LuciaPohoda

ahoj, gel som objednavala v Pecenie hrou vpravo dole, je to vlastne gel na jedle oblatky, maju myslim v každom z tych obchodov z cukrarskymi pomockami Slnko LuciaPohoda

ahoj,ja mam celý set ale margaretiek, niekedy treba väčšiu inokedy menšiu lístočky asi skor menšie ten ovalik vyzera ako ten na tie guličky vieš take čo sa dávajú okolo tortyÚsmev

Judit, Ut, 20. 04. 2010 - 23:24

Ten gel na rosu maju aj T-formaxe, je to glukoza v tube. A pomocou ovaliku sa da spravit akoby retiazka ( perlicky ) perlickoveho tvaru. Snad som pomohlaKvietok

ten ovalik je na tvorbu guliciek (pripadne inych tvarov), co sa davaju na okraj torty (na spodok). s touto konkretnou sme skusali robit na strtku a slo to dost tazko, kedze tam su okrem tych vacsich "guliciek" aj tie malicke a tam sa to dost trhalo. co sa tyka kvetov,ja mam set a vyuzivam vsetky velkosti. pa Objímam

adamira, St, 21. 04. 2010 - 09:31

DAkujeeem Vam za rady, nieco uz len objednam asi zvolim "zlatu strednu cestu".
Tesim sa ze ste to skusali na stretku uz sa neviem dockat DVD.
DAKUJEM VAM

Rosu robievam aj tak, že pokvapkám - veľmi opatrne ruže vodou a posypem jemným kryštálovým cukrom - len po zrniečku - opatrne kde tu práve tam, kde je kvapnuté trošku tej vody. Ten cukor sa tam akoby prilepí a začne rozpúšťať a vyzerá to ako naživo Úsmev

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama