Forma ráfik
Pozrite si aj
skús sa pozrieť tu: http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/ako-piect-v-rafiku-aby-cesto-nevyt…
Ja som to robila presne tak isto a nemala som problém.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som to skusala iba raz a tak ako MIKINKA, podla uvedeneho postupu. Nebol s tym ziadny problem, cesto sa mi krasne upieklo a aj sa dalo bez problemov vybrat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak aj ja pouzivam,plus kazdu stranu rafiku este obalim papierom na pecenie,co ma vyhodu v tom,ked peciem viacej platov,nemusim čakať,pokial korpus vychladne a nemusim ráfik ani umyt,pretoze sa nezaspini a jednoducho jo len vyberiem
spomedzi papierov...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
My používame len ráfiky a pečie sa v nich super. Na plech dáme len papier na pečenie, na to ráfik a pečieme. Cesto ani nevytečie. Keď je upečené, po okrajoch prejdeme nožíkom a pekne ho vyberieme.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj my
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
rafik nerez je niečo ine ako pozink.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj my,a aj Rebeka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcem sa spýtať ako sa pracuje s ráfikom. Maminka má také srdiečko, ale neviem ako ho použiť. Ďakujem.