reklama

Forma ráfik

Tangy , 05. 03. 2010 - 19:41

reklama

Chcem sa spýtať ako sa pracuje s ráfikom. Maminka má také srdiečko, ale neviem ako ho použiť. Ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Judit, Pi, 05. 03. 2010 - 20:15

Ja som to skusala iba raz a tak ako MIKINKA, podla uvedeneho postupu. Nebol s tym ziadny problem, cesto sa mi krasne upieklo a aj sa dalo bez problemov vybrat.

presne tak aj ja pouzivam,plus kazdu stranu rafiku este obalim papierom na pecenie,co ma vyhodu v tom,ked peciem viacej platov,nemusim čakať,pokial korpus vychladne a nemusim ráfik ani umyt,pretoze sa nezaspini a jednoducho jo len vyberiem
spomedzi papierov...

jajce (bez overenia), So, 06. 03. 2010 - 09:29

My používame len ráfiky a pečie sa v nich super. Na plech dáme len papier na pečenie, na to ráfik a pečieme. Cesto ani nevytečie. Keď je upečené, po okrajoch prejdeme nožíkom a pekne ho vyberieme. Áno Áno Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama