reklama

čokoládová poleva

brcko , 22. 04. 2008 - 15:41

reklama

Poskytne mi niekto dobrý recept na čokoládovú polevu?
Tá moja je síce fajn, ale nie je taká pekná, lesklá...
Budem vďačná za každý príspevok. Mrkám
Ďakujem Daša

Pozrite si aj


reklama


reklama

Aja, Ut, 22. 04. 2008 - 18:42

ahoj ja kupujem cokoladu v lidli a davam na 100g cokolada 80g cery rozpustim nad parou ,necham vychladnuť a potom znova rozpustim a krasne sa leskne ,možeš pridať lyžičku vody ale ja to nerobimSlnko Slnko Torta Torta

eva1128, Ut, 22. 04. 2008 - 18:52

Používam čokoládu Orion alebo Figaro. Postup a pomer surovín presne tak ako Jaja len tú vodu ani ja nedávam.Úsmev

brcko, Ut, 22. 04. 2008 - 19:02

Dakujem pekne! Figaro ci Orion pouzivam aj ja. V Lidli neviem, nemam vyskusane. Je tam viac druhov na varenie? Ja davam do polevy aj kakao, ked to neodhadnem a mam ju riedku. Mozno je to tym... Mrkám

brcko, Ut, 22. 04. 2008 - 19:03

Dakujem pekne! Figaro ci Orion pouzivam aj ja. V Lidli neviem, nemam vyskusane. Je tam viac druhov na varenie? Ja davam do polevy aj kakao, ked to neodhadnem a mam ju riedku. Mozno je to tym... Mrkám

Aja, Ut, 22. 04. 2008 - 19:15

ja poznam dva druhy take nemecke nazvy 200g a stoja okolo 29sk

evina9, Ut, 22. 04. 2008 - 20:24

ja používam najviac Figaro,trocha Cery a aby sa leskla pár kvapiek oleja.Inak čím viac krát sa čokoláda ohreje a stuhne, tým je lesklejšia.

Vodu by ste nemali dávať do čokolády,pokazila by sa.A teraz som toto čítala prvýkrát.

AK :Ja ako hore píšu, ohrievaj to nad parou a este nedávaj zákusok hned na studené miesto. Nemám s tým dobrú skúsenosť, vtedy chytí biely povlak. Čím viac cacaa, tým je tmavšia a hustejšia.Zlomené srdce

babka, Ne, 14. 12. 2008 - 00:38

Čokoláda na polievanie drobného pečiva je leskla a je jej veľa.200dkg čokolády na varenie,25dkg tuku 100percentného,1baliček 10dkg kakaa,kúsok masla. spustiť nad parou ja používam hrniec na varenie mlieka ten z dvojitím dnom a lieva sa do neho voda (píska).

Zdravim, mam jednu otázku idem spravit čokoládovú polevu podla tohto receptu a potrebujem rýchlo poradit. Ak prvý krát roztopím čokoládu s cerou, mám tú ceru pridávať pokaždé keď znova roztápam tú čokoládovú polevú?
Vepred ďakujem

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama