Broskyne

Popis

Vhodné na svadbu

Broskyne - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
2 hod

Ingrediencie

vajec
7polievkové lyžicepolohr.muky
6polievkové lyžicepr.cukru
1polievková lyžicateplej vody
1balíkprášok do peč.

Inštrukcie

Do cesta sa dáva skor 7 PL múky než 6 pretože cesto má byť hustejšie. Cesto vystačí na 30 formičiek a dáva sa do 2/3 preetože narastie. Formičky sa mastia / br.masťou aby dobre vypadli/ a vysypujú múkou. Po upečení a vychladnutí sa zarovnávajú polovičky nožom aby sa dobre spájali.

Malou lyžičkou sa vyberie stred broskyne a dá sa tam krém. Potom sa tam dáva lentilka alebo mandľu. Spojíme po dve polovičky a farbíme červenou a žltou farbou.POZOR!!! Nenamočiť ich velmi pretože sa roztopí cukor. Obaľovať cukrom / kr.+ vanilkový/

Broskyne - recept postup 1

Recepty: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Kde sa dajú kúpiť formičky?

kúpila som ich aj v Dubnici(heart)

cukrarske pomocky, Harmincova 1, BA;-)

a akú plnku používaš?a v čom máš rozrobenú farbu?sú pekné hneď by som si dala(clap)

prosim jednu otazku. čo je prdopeč? prašek do pečiva?

ano :)

ahojte,silvias prosim ta aky tam ide krem? dakujem:-)

ahoj kovka je to na tebe aký krém tam dáš ja robím klasiku z klasku .ktorý je tvoj obľubený tak ho tam daj(sun)

tie ingrediencie len zmiešaš dokopy???...alebo sa to robí ako klasické piškotove cesto,najprv sneh,pridať žltka?...som z toho jeleň..alebo jelenica?..:-P

alioška robíš klasicku piškotu

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.