reklama

Bratislavský rez

Pridal/a mirec 30 dňa 26. 05. 2009 - 22:09 - Recepty mirec 30
obrázok k receptu

reklama

Nie je to presný recept, ale tip od cukrára. Dúfam, že ma šéf nevyhodí, že som prezradil tajomstvo.

Postup

Plat polej cokoladou a nechaj stuhnut. Otoc a natri marmeladou a prilep druhy plat, ten polej rozvarom z 0,5 l vody, 0,5 kg cukru. Po zovreti pridaj 0,5 dcl citronovej aromy a kyselku podla potreby. Plat nepolejte malo, ale ani vela.

Krem: 1 l mlieka, 3 zlate klasy, 0,6 kg cukru

Uvar puding a este do vreleho pridaj 3 zltky, vychlad a prislahaj 750 g masla, 250 g margarinu a citronovu aromu podla chuti.

Potom rozotri nechaj stuhnut, polej cokoladou a je hotovo:-)

Mnozstvo kremu si musite urcit sami ide tam asi 1,5-2 cm vrstva, zle sa mi to prepocitava lebo to robim na velke plechy, tak nech sa podari.

Teraz som vykecal cukrarske tajomstvo len dufam, ze sef nechodi na tieto stranky(giggle)

Celkový čas
5 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama