
Nie je to presný recept, ale tip od cukrára. Dúfam, že ma šéf nevyhodí, že som prezradil tajomstvo.
Plat polej cokoladou a nechaj stuhnut. Otoc a natri marmeladou a prilep druhy plat, ten polej rozvarom z 0,5 l vody, 0,5 kg cukru. Po zovreti pridaj 0,5 dcl citronovej aromy a kyselku podla potreby. Plat nepolejte malo, ale ani vela.
Krem: 1 l mlieka, 3 zlate klasy, 0,6 kg cukru
Uvar puding a este do vreleho pridaj 3 zltky, vychlad a prislahaj 750 g masla, 250 g margarinu a citronovu aromu podla chuti.
Potom rozotri nechaj stuhnut, polej cokoladou a je hotovo:-)
Mnozstvo kremu si musite urcit sami ide tam asi 1,5-2 cm vrstva, zle sa mi to prepocitava lebo to robim na velke plechy, tak nech sa podari.
Teraz som vykecal cukrarske tajomstvo len dufam, ze sef nechodi na tieto stranky(giggle)
ďaaakujeme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Velka vdaka.Si kamos
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super,diki
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekne ďakujem
