
Nie je to presný recept, ale tip od cukrára. Dúfam, že ma šéf nevyhodí, že som prezradil tajomstvo.
Postup
Plat polej cokoladou a nechaj stuhnut. Otoc a natri marmeladou a prilep druhy plat, ten polej rozvarom z 0,5 l vody, 0,5 kg cukru. Po zovreti pridaj 0,5 dcl citronovej aromy a kyselku podla potreby. Plat nepolejte malo, ale ani vela.
Krem: 1 l mlieka, 3 zlate klasy, 0,6 kg cukru
Uvar puding a este do vreleho pridaj 3 zltky, vychlad a prislahaj 750 g masla, 250 g margarinu a citronovu aromu podla chuti.
Potom rozotri nechaj stuhnut, polej cokoladou a je hotovo:-)
Mnozstvo kremu si musite urcit sami ide tam asi 1,5-2 cm vrstva, zle sa mi to prepocitava lebo to robim na velke plechy, tak nech sa podari.
Teraz som vykecal cukrarske tajomstvo len dufam, ze sef nechodi na tieto stranky(giggle)
Ďalšie recepty
ďaaakujeme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Velka vdaka.Si kamos
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super,diki
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekne ďakujem
