Chcela by som sa opytat na pouzivanie potravinarskeho farbiva. Prekvapenie Ako mam s nim pracovat. Mam doma od ceskeho vyrobcu DETECHA a v navode je napisane, ze je to na zafarbenie 5 kg potravin. Je to prakticky farebny cukor. Je lepsie rozpustit to farbivo v tekutine alebo ho mam pridavat rovno do marcipanu? Na 5 g farbiva kolko mam dat tekutiny? Nebude sa mi potom marcipan rozpadavat? Boze ja mam tolko otazok. Bude mi vediet niekto poradit? Prosim.Plačem Este len zacinam tak mi poradte, aby som hned aj neskoncila s mojimi cukrarskymi pokusmi. Dakujem
Komentáre
Ahoj Petronia, Dakujem za radu. Vyskusam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja zasa rozpúšťam farbivo v maličkom množstve vody,aby sa ten cukor rozpustil.Potom si pridávaš po kvapkách tú farbu do marcipánu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jasne rozput to v par kvapkach vody!!!!ianak budes mat v marcipane bodky a to je eeee!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
súhlas, bodky som mala stále a najnovšie aj farebné wc takže s detechou končím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za radu. Ked vyskusam pochvalim sa s vysledkom. Dufam ze sa bude s cim chvalit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa paci Kovandovi-rozpusta sa lepsie ako detecha-ja si namocim prst do vody alebo bieleho alkoholu,strcim do trochy farby,ak treba zopakujem.hmota sa mi nerozriedi ani bodky nie su
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ja som ho dala rovno do marcipanu a prepracovavala som ho, az kym sa mi cely nezafarbil, ak bola farba malo syta, pridala som este farbiva.