reklama

Ake a ako pouzit potravinarske farbivo

Pridal/a rimi26 dňa 07. 02. 2009 - 20:01

reklama

Chcela by som sa opytat na pouzivanie potravinarskeho farbiva. Prekvapenie Ako mam s nim pracovat. Mam doma od ceskeho vyrobcu DETECHA a v navode je napisane, ze je to na zafarbenie 5 kg potravin. Je to prakticky farebny cukor. Je lepsie rozpustit to farbivo v tekutine alebo ho mam pridavat rovno do marcipanu? Na 5 g farbiva kolko mam dat tekutiny? Nebude sa mi potom marcipan rozpadavat? Boze ja mam tolko otazok. Bude mi vediet niekto poradit? Prosim.Plačem Este len zacinam tak mi poradte, aby som hned aj neskoncila s mojimi cukrarskymi pokusmi. Dakujem


reklama


reklama

Komentáre

ahoj, ja som ho dala rovno do marcipanu a prepracovavala som ho, az kym sa mi cely nezafarbil, ak bola farba malo syta, pridala som este farbiva.

adik71, St, 11. 02. 2009 - 22:40

Ja zasa rozpúšťam farbivo v maličkom množstve vody,aby sa ten cukor rozpustil.Potom si pridávaš po kvapkách tú farbu do marcipánu.

adika, Št, 12. 02. 2009 - 17:11

jasne rozput to v par kvapkach vody!!!!ianak budes mat v marcipane bodky a to je eeee!Chichocem sa

súhlas, bodky som mala stále a najnovšie aj farebné wcChichocem sa takže s detechou končímMrkám

rimi26, Pi, 13. 02. 2009 - 13:33

Dakujem za radu. Ked vyskusam pochvalim sa s vysledkom. Dufam ze sa bude s cim chvalit Veľký úsmev

maffka, Po, 08. 02. 2010 - 00:47

mne sa paci Kovandovi-rozpusta sa lepsie ako detecha-ja si namocim prst do vody alebo bieleho alkoholu,strcim do trochy farby,ak treba zopakujem.hmota sa mi nerozriedi ani bodky nie suZlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama