aby dlho vydržala
Pozrite si aj
Ja som robila vaječnú nad parou so skaramelizovaným salkom na birmovku pre pána farára.Tortu zobrali v sobotu a rozkrájali ju až v piatok, takže týždeń bola v chladničke a vraj bola veľmi dobrá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
puding robim s vodou,ze vraj sa tak rychlo nepokazi ja veskere kremy robim s vodou....su super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak som skusila s vodou urobit aj ja... Cokoladovy puding Dr.Oetker som davala, cukor a namiesto mlieka vodu, ostatok ako robim vzdy.
Bolo to hnusne a malo to PRAZDNU chut. Skoncilo to v zachode, lebo by som nic take nechutne nemohla dat niekomu do torty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Martah môžeš dať recept na tú plnku so skaramelizovaným salkom?Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Rozhodne vaječná šľahaná nad parou Tu je recept na základnú vaječnú plnku: 6 vajec, 300 g kryštál. cukru, 2 vanil. cukry vymiešať nad parou do zhustnutie (asi tak 15-20 minút). Potom zložiť z pary a za stáleho miešania vychladiť vo vodnom kúpeli. Vaječnú zmes potom postupne zamiešavať do vymiešaného masla (500 gr masla, môže byť aj Hera). Do tejto základnej vaječnej plnky sa môžu prípadne pridať orechy, mandle, Salko uvarené na karamel... Robím ju často a je fakt super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
do tejto zakladnej vajecnej zamiesajte 2-3 PL zaliatej zrnkovej kavy /len scedeny spodok/ a potom vymiesajte s maslom a natrite kavove piskoty, nie kakaove
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte vsetci,chcela by som sa dozvediet aka plnka je lepsia aby co najdlhsie vydrzala-proste aby sa hned nepokazila. Je to klasicka puding.-maslova, vajecna slahana nad parou alebo so slahackou? Dakujem za prispevky