reklama

aby dlho vydržala


reklama

Ahojte vsetci,chcela by som sa dozvediet aka plnka je lepsia aby co najdlhsie vydrzala-proste aby sa hned nepokazila. Je to klasicka puding.-maslova, vajecna slahana nad parou alebo so slahackou? Dakujem za prispevkyZlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

martah, St, 29. 07. 2009 - 07:09

Ja som robila vaječnú nad parou so skaramelizovaným salkom na birmovku pre pána farára.Tortu zobrali v sobotu a rozkrájali ju až v piatok, takže týždeń bola v chladničke a vraj bola veľmi dobrá. Mrkám Mrkám Mrkám

sona7, St, 29. 07. 2009 - 08:14

puding robim s vodou,ze vraj sa tak rychlo nepokazi ja veskere kremy robim s vodou....su superVyplazený jazyk

tak som skusila s vodou urobit aj ja... Cokoladovy puding Dr.Oetker som davala, cukor a namiesto mlieka vodu, ostatok ako robim vzdy.
Bolo to hnusne a malo to PRAZDNU chut. Skoncilo to v zachode, lebo by som nic take nechutne nemohla dat niekomu do torty Smútok

Tamik, St, 29. 07. 2009 - 08:14

Martah môžeš dať recept na tú plnku so skaramelizovaným salkom?Ďakujem

Rozhodne vaječná šľahaná nad parou Áno Tu je recept na základnú vaječnú plnku: 6 vajec, 300 g kryštál. cukru, 2 vanil. cukry vymiešať nad parou do zhustnutie (asi tak 15-20 minút). Potom zložiť z pary a za stáleho miešania vychladiť vo vodnom kúpeli. Vaječnú zmes potom postupne zamiešavať do vymiešaného masla (500 gr masla, môže byť aj Hera). Do tejto základnej vaječnej plnky sa môžu prípadne pridať orechy, mandle, Salko uvarené na karamel... Robím ju často a je fakt super Vyplazený jazyk

dada123, St, 29. 07. 2009 - 14:11

do tejto zakladnej vajecnej zamiesajte 2-3 PL zaliatej zrnkovej kavy /len scedeny spodok/ a potom vymiesajte s maslom a natrite kavove piskoty, nie kakaove

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama