
reklama
reklama
Komentáre
Ahoj! Na vrchu je čokopaleta a na čokotransfer sa mi najviac osvedčila čokoláda Scaldis so Zeel.pekne sa leskne, na temperovanie sa Cera nepoužíva, len čistá čokoláda, pokiaľ možno čo najkvalitnejšia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem ti, vyskúšam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kráááásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Je paradna ta tvoja
.
. Prepac ak sa ta mozem spytat? Aku cokoladu pouzivas? A davas do nej pri temperovani aj Ceru? Mne sa nejako nedarilo. Dakujem.