Môj prvý pokus s čokoplastelínou;)

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásny prvý pokus
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Smiem vedieť, akú si použila bielu čokoládu? Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Obyčajnú bielu Orionku,púšťala samozrejme tuk,ale nie až tak moc.Sama som bola prekvapená,že to šlo tak dobre.Ale nerobila som so sirupom,ale s medom.Aj tú tmavú a šlo to fakt parádne.Na 100g čokolády 2 PL medu,ale podľa elasticity som ešte po troške med doložila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danka, ja mám sirup, ale z bielej som ešte nerobila. Koľko čokolády si použila na túto tortičku? A ďakujem pekne za info
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Urobila som z 300g,poťahovala som však pol na pol s tmavou,takže mi zostala asi tak polovica.Torta bola taká menšia 30x20x8 cm.O týždeň som zvyškom zas potiahla asi takú istú plochu.A samozrejme záleží na hrúbke poťahu a ja som prvý krát nechala trochu hrubší,lebo som sa bála,aby sa to netrhalo,ale aj tenšie to bolo výborné,také dobre elastické
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky