čokoládová torta
Pozrite si aj
Ahoj :) Ja urcite odporucam cokoladovu K2. Krasne cokoladovo vonia (ma vyssi podiel kakaa) a a dobre sa s nou pracuje ;)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a pracuje sa s K2 ako s bežnou hmotou ?? ono to je v podstate hmota teda najprv trochu do mikrvlnky alebo stačí v rukách premiesiť a treba dávať hrubšie alebo stačí tenšie netrhá sa? a ako chutí keď je už odskúšaná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mati, s K2 som začínala, je to asi najmäkšia hmota, nie veľmi elastická, treba sa s ňou naučiť pracovať, ľahko sa rozpracuje v rukách a čoko K2 chutí výborne čokoládovo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
K2 cokoladova mi pride tuhsia ako K2 biela, netrha sa, netreba prilis hrubu vrstvu. Aj chutovo je uzasna, ked je torta v chladnicke, krasne ju cokoladovo prevonia ;) Netreba ju davat do mikrovlnky, pekne sa da premiesit rukami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
už som volala s Katkou asi tá čokolína tá vyzerá že sa najviac na čokoládu podobá, K2 je skôr predsa len poťahová hmota s príchuťou čokolády uvidím čo vymyslíme. dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie je za co ;) len v prispevku si pisala o potiahnuti torty, nie o modelovani na tortu (aspon mne to tak prislo:), tak preto som o nej pisala ;) nech sa dari.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Maťka,skús osloviť babku Katku,mám od nej perfektnú čokolínu-je to plastická čokoláda,chuť má ozaj ako čokoláda,krásne sa dá rozvaľkať,super sa z nej dajú robiť aj kvietky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem zavolám jej, potrebujem to na poťah, kvety budú klasické z marcipánu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ešte nenašla hmotu, ktorá by chutila
, takže by som poliala čokol. ganache
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím s hnedým marcipánom, je to najchutnejšia hmota na trhu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím kto by mi poradil, mám robiť čokoládovú tortu ešte zvažujem čo by bolo lepšie
- urobiť klasicky tortu potrieť krémom nechať zatuhnúť a poliať na bokoch čokoládou mierne teplou aby to zatuhlo
- kúpiť čokoládu - hmotu ale ktorú aby sa podobala a chutila čo najviac ako čokoláda?? totiž to mal by tam byť taký ten kosoštvorcový vtlačený vzor a to do čokolády ndám.
čo by ste mi prosím poradili ktorú čoko hmotu na poťahovanie štvrec cca 30x30 ?