reklama

čoko ozdoby

dana11 , 10. 02. 2011 - 20:32

reklama

ahojte cukrárky....mám zasa otázočku na vás......ako a s akou čokoládou robíte také ozdobky na troty,zákusky....neviem či je vhodná obyč.čokoláda na varenie...zdá sa mi to dosť tekuté...poradte mi ak na to...niečo som urobila,dala do chladničky ztuhnuť ale nieje to ono čo som cchela...niekto tu raz písal že z čokolády robil aj motýliky,čo iné robia z bielkovej polevy....z akej čokolády to robiť?a aký postup?dakujem vám.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Dancul, Št, 10. 02. 2011 - 20:40

dobra je cokolada z lidlu 200g balenie ja som s nou robila aj cokoladovu mysku aj ozdoby a pekne to vytuhlo Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Janka22, Št, 10. 02. 2011 - 20:42

skus polevu hotovu cukrarsku, napr. Carla alebo aj ine, to tuhne aj pri izbovej teplote

dana11, Št, 10. 02. 2011 - 21:08

dakujem baby.....ale kedy s tým robiť?ked sa to roztopí hned,alebo nechať trošku potuhnuť alebo ako?lebo kedje to čerstvo roztopene asi to moc tečie nie?

lia51, Pi, 11. 02. 2011 - 09:11

Dajana,pozri si Damsky magazin z tohto tyzdna 9.2.2011,prave tam take robili Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama