
Komentáre
dík,holubica je z klasického marcipánu,ako na ružičky,najprv nákres na výkres,na to priesvitná hrušia fólia a nej sa tvaruje,podkladala som pod krídla čajové lyžičky.Niekedy mi ozdoby robí manžel,on
vyrezáva aj z dreva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
len tak mimochodom,tvoje torty je tichý úúúúúúúúúžas a obdiv,čo dokážeš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý nápad s tou holubicou veľmi pekná,jemná 1***
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je naozaj pekná, vkusná...
ty tiež nie si vyučená cukrárka, však? tak o to viac si to zaslúži
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie,nie som cukrárka,som vyučená strojárka.O to ma viac tešia Vaše chvály
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Naozaj Hanka je to velmi jemna a nadherna torta, podla mna si aj presne vystihla atmosferu prilezitosti, pre ktoru si ju piekla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tá je krááásna - a tá holubica - nemám slov.


Holubicu si robila sama? Ako?