Biela čokoláda
Pozrite si aj
Neviem aké skúsenosti majú ostatné kočky, ale mne sa osvedčila obyčajná z L...a. Teda taká normálna, žiadna polevová Tú som stápala s Cerou a olejom, bola super. Ked som robila s bielymi peniažtekmi (polevovými) uplne sa mi "zgrcli". Tie už nikdy viac...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
určite nie biele peniažteky z J...y, ako píše aretta úplný des ja používam bielu čokoládu zn.Carla dostať ju v T...u
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pouzivam vybornu belgicku cokoladu (nielen bielu) zn. Callebaut. Nema chybu. Vrele doporucujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robila som už aj z bielej mliečnej Orion, len treba tiež pridať trochu Ceru a roztápať nad parou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Okrem vyššie uvedených sa dobre robí aj so scaldiscom, má ho Zeelandia, ale aj niektorí predajcovia napravo, cena 5,5 - 6€/kg. Netreba ho riediť, veľmi dobre sa roztápa a netuhne veľmi rýchle. Po nakrájaní ho môžeš opatrne rozpustiť v mikrovlne, treba kontrolovať, aby sa nespálil.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
já používam bielu čokoládu z Metra od Kovandovich sú to malinké peniažteky v kornútku po 150g. Je najlepšia aspon podla mojho názoru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.pravacokolada.sk/sk/87-polevova-cokolada ja som objenávala túto a je dobra, dala som iba trošku tuku, nepoužívam na koláčiky drahú čokoládu, hrozne sa tým predražia/pri 30 lodniach na svadvu je to fakt dosť/, už tak je všetko drahé, ale to je už vec každej, čo dá a čo si ty z naších rád vyberieš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Máš pravdu Janka, ja nepeciem kolaciky na objednávky, tak som si to neuvedomila, že drahou čokoládu sa to logicky cele predraží.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Možno som sama, ale ja robím s tými klasickými dukátmi. Zvykla som si na ne. Topím ich nad parou, pridávam Ceru a počas topenia miešam. Len sa mi zdá, že potrebujú trochu viac tuku ako bežná čokoláda.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ich tiež používam len je v nich sušené mieko a niekedy sa čokoláda hudkovatí, treba roztápať fakt pomaly, a nie je hladka, ked dáš veľa tuku zas priesvitna/ u bielej čo najmenej/, mala som raz Carlu nie tú už roztopenú vo vreckách ale peniažkovú a všetku som musela vyhodiť pre neznesiteľnú pachuť, neodporúčam, inak tie peniažky čo hovoríš používam do plniek šľahaných nad parou tam sú najlepšie, majú dobrú chuť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám dievčence za odpovede, veľmi si cením vašu ochotu pomôcť, prajem pekný večer a ešte raz ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja používam taktiež klasické tabličkové, lebo s peniažkovými nemám dobrú skúsenosť. Dobrá je napr. Schoget..., ktorá je v kocočkách, z Lid.., Kaufl...., atď. A používam úplne tie najlacnejšie, pridám trochu Cery a keď dávam čokotransfer, tak pri menej hustých Ceru netreba. Len treba dávať veľmi veľký pozor pri roztápaní
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
používam od aditie kupujem priamo od nich alebo tam kde dodávajú , ak chcete pošlem kontakt
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Áno, poprosím kontakt Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčence moje zlaté, poraďte mi akú bielu čokoládu používate na poliatie zákuskov, kde ju kupujete, s čím sa stápa/ maslo, cera, smotana/.Poradili ste mi čo piecť na svadbu, teraz už riešim nákup surovím a budem polievať aj bielou čokoládou, ale potrebujem overenú, lebo som mala doma, ale po stopení sa robili hrčky, tak kto máte nejakú skúsenosť, prosím poraďte. Ďakujem moc.
