reklama

babatko-z akej hmoty?

loren , 10. 07. 2011 - 07:18

reklama

ahojte prosim o radu mam hmotu s marschmallow a dala som ju do silikonovej formicky co mi mimochodom pozicala jedna mila osobka s tadeto no nejde mi to pekne vytlacit vzdy tam mam dake cnedostatky nie velke ale su hlavne na tvaricke uz som skusila aj redsiu dat do vnutra aj pevnejsiu no bezvysledne najviac sa mi to podarilo ked som jemne vytrela olejom len kusucek dala hmotu a do mraznicky ale aj tak to nieje uplne ono poradite prosim, uz som rozmyslala aj ci by sa to nedalo odliat s bielej cokolady trosku prifarbenej kakaom neskusali ste? predsaa len ked nieco vylejete je to asi rozdiel ako ked sa nieco vtlaci do formicky

Pozrite si aj


reklama


reklama

no s čokoládou by to malo ísť-si myslím,no neskúšala som...a keď si dávala hmotu do formičky,bola hladká?ja keď robím-ale s marsmallow skúsenosť nemám-tak sa snažím do formičky vložiť hladký valček,bez spojov a viditeľných čiarok...neviem či ma rozumieš...nech sa ti darí Slnko

anusa, Ne, 10. 07. 2011 - 09:16

loren a nemáš možnosť si požičať inú hmotu?Ja so robila s WI aj so smartflexom a išlo to výborne na chvílu som dala do mrazničky a dalo sa pekne vylúpiť Áno Áno Áno

akve, Ne, 10. 07. 2011 - 09:25

hmotu z marschmallows mám rada na poťahovanie, ale na toto sa nehodí, nikdy to nebude také dokonale hladké ako z white icingu alebo smartflexu, či iných kupovaných hmôt... z domácich by som na toto asi skúsila mliečny marcipán, čokoládu neviem poradiť

Kleyta, Ne, 10. 07. 2011 - 09:44

ja som pouzila WI a tiez sa mi nedarili, mam pocit, ze je formicka chybna. Mam modru. V minulosti som pouzila raz pozicanu bielu a islo to.

Oliv, Ne, 10. 07. 2011 - 10:03

Čokoládu jsem nezkoušela,ale lila jsem do formičky sádru a taky se mi to moc nepovedlo. Udělaly se tam vzduchové bubliny ,právě v obličeji .Jinak i z pravého a mléčného marcipánu to jde moc dobře.

ja mám modrú formičku, robím stále len z mliečneho marcipánu, po natlačení hmoty do formičky nechám ju tam chvíľu zatuhnúť, potom šupnem na 5 min. do mrazničky a vyklopím, vždy je peknučké Úsmev

ja mam bielu silikonovu formičku a vždy my nadherne vyjde babetko :)musíš ho tam len dobre natlačiť vlastne ten vzduch odtial dostať von dať do mrazničky na 15 min a je hotove :) tiež davam hmotu marschmallov na babetko :)

likerik, Ne, 10. 07. 2011 - 10:29

ja robim z MMf a ide mi to o.k. , skus ze najskor si vytlacis do polovicky hlavicku aby sa ti hmota dostala do kazdeho zarezu a takto pokracuj dale, nakoniec vypln zvysok daj do mraznicky, neolejuj, radsej trosku popras solamylom, a vysyp zbytok, nech ti nerobi galibu Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Ja som robila babätko z čokolady,nechať poriadne stuhnúť a ide pekne von.Len treba formu trochu ponaťahovať,aby sa čokoláda všade dostala.

sona7, Ne, 10. 07. 2011 - 21:52

..ja mam modru a pekne sa mi spravi, len musim to dat na 5 min. do mraznicky,

erika43, Po, 11. 07. 2011 - 16:01

Mám tiež modrú,používam DPT,alebo DPT-špecial a ked dam do mrazaku,niekedy aj na celú noc je super-ako živé.

andika, Št, 14. 07. 2011 - 21:18

ja som práve dorobila v bielej forme z MMf MMF trocha nahrej v mikrovlnke dobre spracuj foermu jemne vysyp solamylom dobre natlač a šup do mrazáka tak na 20 minút a potom opatrne vylúpnuť , moja už čaká na sobotňajšiu tortičku Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama