Aký krém na vrch torty?

Dobrý deň,

potrebovala by som poradiť nejaký krém,s ktorým sa dobre pracuje aby sa s ním dala vytvoriť torta obalená iba krémom,skúšala som švajčiarsky maslový krém,ale nechutí mi to je strašne mastné a ťažké a keď mám vnútri ľahkú ovocnú plnku tak to pokazí celkovú chuť torty,skúšala som to obaliť aj krémom,ktorý šiel dnu napr. maskarpone,biela čokoláda,ale ten bol zasa riedky,tým pádom sa mi nedala naniesť taká hrubá vrstva aby som to pekne urobila a už mi presvital korpus a  nedali sa mi ani pekne urobiť hrany

poprosila by som ak máte overený recept na krém,ktorým pekne potiahnem tortu ďakujem veľmi pekne

Kategória: 

Ahoj. Tak ja osobne na krém z mascarpone nedám dopustiť.. mne sa s ním robí perfektne... skoro všetky torty ním potieram, dokonca aj poschodové a krásne mi drží... robím v pomere 2 mascarpone a jedna sladká smotana.... žiaden stužovač nedávam nenám ich rada len pomaličky dotuha vyšľahám

Taktiež používam mascarpone krém , dám menej šľahačky aby bol tuhší a krásne sa s ním dajú spraviť aj ostré hrany aj uhladit kraje aj vrch pekne ... 

ďakujem a nie je rozdiel aj v tom,že aká značka mascarpone sa použije?

 

Podľa mňa nie... mala som ich už viac a v pohode boli 

Ja davam na vrch normalne aj maslovo-pudingovy krem a na to ganachove stekance a ten krem je fajn..ide len o to ci mas rada pudingove plnky a kremy..

Dobry den, ja som mala tiez vzdy problem s potieranim torty, kym so nezacala "vrstvit"...to znamena, ze najskor jemnu vrstvu kremu a dat zachladit..po hodinke dalsia vrstva, zachladit a nakoniec posledna vrstva...a teraz som uz spokojna...Úsmev

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.