reklama

aká čokoláda??


reklama

Ahojte,tak tento týždeň píšem už 3*,chcela som sa spýtať,dnes som robila mašlu z čokotransferu a použila som čokoládové dukátiky no mne sa tie vzory vôbec neotlačili,aká čokoláda sa má na to používať???a ešte jedna otázka je pravda že na dobošku ktorej pláty sa vaľkajú môže ísť iba mliečny krém lebo inak pláty nezmäknú???nemôže byť napr.falošný parížsky??? SmútokSmútok


reklama


reklama

Tamik, So, 29. 01. 2011 - 22:34

No,nam na kurze povedal kvalitnú čokoládu.Zajtra idem do Levíc,ale v pondelok sa môžem zastaviť ukážem ti.Ja som skúšala raz,ale je velmi pekná dnes som ju vložila.

JANAAB, So, 29. 01. 2011 - 22:45

no ja som dobošku ešte nepiekla ale robím medové pláty na koláče a ide tam mliečny krém, keď dám karamelový, platy mi nezmäknú, koláč má takú keksovú chuť a je chrumkavý, asi ti to nezmäkne tie pláty sa akoby potrebujú navlhčiť a pri parížskom nemajú z čoho preto sa aj netopia pod poťahom a mliečne áno,

xxmzlxx, So, 29. 01. 2011 - 22:49

SmútokSmútokSmútokSmútok tak to s tým krémom si ma nepotešila PlačemPlačemPlačem ,A Evi už som to tu pokukala a zistila som že som mala čokoládu veľmi horúcu a strhovala som čokotransfer skvôr ako bola čokoláda zachladená Chichocem sa ale aj tak ďakujem za ponuku,niekedy sa zastav na kávu,pokecáme BozkávamBozkávam

Tamik, So, 29. 01. 2011 - 22:55

Ale nechápem ako si mohla strhnuť skôr veď by ti nedržala tvar musí byť stuhnutá.Nedala si na opačnú stranu?

KaMarta, Ne, 30. 01. 2011 - 00:38

kočky, možno bol starší čokotransfer........ vraj potom to už nejde dobre otlačiť....

pexeso, Ne, 30. 01. 2011 - 00:50

čokoláda kvalitná najmenej 52%ná... a musí mať aj požadovanú teplotu, inak sa neotlačí vzor...

sona7, Ne, 30. 01. 2011 - 08:00

..ja si myslim , tam zalezi na teplote cokolady.....

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama