aká čokoláda??
Pozrite si aj
No,nam na kurze povedal kvalitnú čokoládu.Zajtra idem do Levíc,ale v pondelok sa môžem zastaviť ukážem ti.Ja som skúšala raz,ale je velmi pekná dnes som ju vložila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja som dobošku ešte nepiekla ale robím medové pláty na koláče a ide tam mliečny krém, keď dám karamelový, platy mi nezmäknú, koláč má takú keksovú chuť a je chrumkavý, asi ti to nezmäkne tie pláty sa akoby potrebujú navlhčiť a pri parížskom nemajú z čoho preto sa aj netopia pod poťahom a mliečne áno,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to s tým krémom si ma nepotešila
,A Evi už som to tu pokukala a zistila som že som mala čokoládu veľmi horúcu a strhovala som čokotransfer skvôr ako bola čokoláda zachladená
ale aj tak ďakujem za ponuku,niekedy sa zastav na kávu,pokecáme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale nechápem ako si mohla strhnuť skôr veď by ti nedržala tvar musí byť stuhnutá.Nedala si na opačnú stranu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neideš do Levíc ponúkajú volné miesto.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ty teda ideš a ideš autom či???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno,ráno o 8.00
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
napíšem ti meil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kočky, možno bol starší čokotransfer........ vraj potom to už nejde dobre otlačiť....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
čokoláda kvalitná najmenej 52%ná... a musí mať aj požadovanú teplotu, inak sa neotlačí vzor...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..ja si myslim , tam zalezi na teplote cokolady.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,tak tento týždeň píšem už 3*,chcela som sa spýtať,dnes som robila mašlu z čokotransferu a použila som čokoládové dukátiky no mne sa tie vzory vôbec neotlačili,aká čokoláda sa má na to používať???a ešte jedna otázka je pravda že na dobošku ktorej pláty sa vaľkajú môže ísť iba mliečny krém lebo inak pláty nezmäknú???nemôže byť napr.falošný parížsky???
