Poradite?
Pozrite si aj
ahoj...ja si niekedy uvarím sirup (voda cukor v pomere 1:1 a chvílu nechat prevriet) a potom do toho šupni nejakú aromu napr. ja dávam citronovu alebo je aj mandlová podla toho jakú plnku robíš...nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je fajne,skusim to.Budem robit parizsky krem.asi ta .mandlova k tomu.Dakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím tak isto ako bosorecka ale pridávam rum,dobre prevarím a varením alkohol vyprchá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak robím tortu s višňami, zostane mi vždy voda z nich. Tú si odložím a používam ju na korpusy, keď nedávam džem. Ale pod porížsky neviem, či by to šlo. Hoci pod kakaový som to už dávala a chválili si. Je to také svieže, nie je potom torta veľmi sladká.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
DAkujem Vam za pomoc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
predávajú aj sirup - rumový čaj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si miešam sirup chery + rumovy čaj + prevarená voda v pomere 1:1:2 a tým polievam piškoty,ludom to chuti...vyskušaj...nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja varim sirup bud karamelovy ten necham dlhsie povarit,alebo vanilkovy,voda,.cukor,aroma,alebo vanil.cukor, nemusi byt 1;1,pre mna je to veelmi sladke,lebo stavu z kompotu ved:0)a ked to nebude pre deti inokedy tak kava je uzasna,detom zvycajne robim vanilkovy krem s bielou cokoladou a vanilkovy rozvar,banany,alebo ak su vecsie deti a uz mozu jahodky tak tie,nech sa dari hej a mimochodom,kombinacia pomaranc cokolada je uzasna aj hrusky a visne ved take cokolady su,takze smelo pomaranc.stavu a ak by si nasla kandovany pomaranc,alebo nieco podobne,ja mam pomarancovy lekvar s kuskami pomaranca,mnam
ale treba sa ich opytat,nie kazdy take lubi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dzem,lekvar nemozem pouzit.Dakujem za pomoc.A teraz dam korpus polejem pomarancovou stavou,parizsky kreem a banany,a postup znova zopakujem moze to byt?alebo len dat raz ovocie,alebo aj nejake ine ovocie,alebo nedat vobec?Ako to robite Vy?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, poradíte aj mne? Teraz robím : orechový korpus ( z lieskových orieškov ), k tomu chcú jahodový džem a parížsky krém. Čím poliať korpusy? Iba cukrovým rozvarom, či tam šupnúť aj nejakú arómu? Rum tiež moc nechcem použiť ( to by sa muselo dlho variť, aby úplne všetok alkohol vyprchal ), lebo to bude na detskú oslavu.
Doma mám iba mandľovú rómu a otvorený jahodový kompót.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj no ja by som dala na ten korpus asi len dzem,ale to by asi bolo moc suche a tak by som dala tu stavu z kompotu,moj nazor.nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A este maamm otazku,mam doma cervenu,zltu,modru,zelenu farbu ako by som urobila fialovu?taku bledsiu poradite?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem velmi pekne,pomoze mi to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte tak torta je hotova,v celku som spokojna este uvidime poobede co povedia ked ju uvidia a skusia.Ale mala by byt dobra uvidime.Dakujem za pomoc.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte potrebovala by som poradit a Vy ste skusenejsie.Budem robit tortu,a na korpus necem davat rum ani dzem,co je take najvhodnejsie?Dzem nemaju radi komu pojde torta a rum budu to jest deti.Raz som odstavila pomarance a tou stavou poliala a bolo to v celku fajne.Ak niekto poradi DAKUJEEEM