reklama

Poradite?


reklama

Ahojte potrebovala by som poradit a Vy ste skusenejsie.Budem robit tortu,a na korpus necem davat rum ani dzem,co je take najvhodnejsie?Dzem nemaju radi komu pojde torta a rum budu to jest deti.Raz som odstavila pomarance a tou stavou poliala a bolo to v celku fajne.Ak niekto poradi DAKUJEEEM Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj...ja si niekedy uvarím sirup (voda cukor v pomere 1:1 a chvílu nechat prevriet) a potom do toho šupni nejakú aromu napr. ja dávam citronovu alebo je aj mandlová podla toho jakú plnku robíš...nech sa darí Mrkám

To je fajne,skusim to.Budem robit parizsky krem.asi ta .mandlova k tomu.Dakujem za radu

sio, St, 03. 11. 2010 - 22:16

ja robím tak isto ako bosorecka ale pridávam rum,dobre prevarím a varením alkohol vyprchá

alager, St, 03. 11. 2010 - 22:25

Ak robím tortu s višňami, zostane mi vždy voda z nich. Tú si odložím a používam ju na korpusy, keď nedávam džem. Ale pod porížsky neviem, či by to šlo. Hoci pod kakaový som to už dávala a chválili si. Je to také svieže, nie je potom torta veľmi sladká. Vyplazený jazyk

Zuzanaz, Št, 04. 11. 2010 - 09:19

ja si miešam sirup chery + rumovy čaj + prevarená voda v pomere 1:1:2 a tým polievam piškoty,ludom to chuti...vyskušaj...nech sa dari Slnko Slnko Slnko

Sausen, Št, 04. 11. 2010 - 09:37

ja varim sirup bud karamelovy ten necham dlhsie povarit,alebo vanilkovy,voda,.cukor,aroma,alebo vanil.cukor, nemusi byt 1;1,pre mna je to veelmi sladke,lebo stavu z kompotu ved:0)a ked to nebude pre deti inokedy tak kava je uzasna,detom zvycajne robim vanilkovy krem s bielou cokoladou a vanilkovy rozvar,banany,alebo ak su vecsie deti a uz mozu jahodky tak tie,nech sa dari Kvietok hej a mimochodom,kombinacia pomaranc cokolada je uzasna aj hrusky a visne ved take cokolady su,takze smelo pomaranc.stavu a ak by si nasla kandovany pomaranc,alebo nieco podobne,ja mam pomarancovy lekvar s kuskami pomaranca,mnam Mrkám ale treba sa ich opytat,nie kazdy take lubi Pohoda

Dzem,lekvar nemozem pouzit.Dakujem za pomoc.A teraz dam korpus polejem pomarancovou stavou,parizsky kreem a banany,a postup znova zopakujem moze to byt?alebo len dat raz ovocie,alebo aj nejake ine ovocie,alebo nedat vobec?Ako to robite Vy?

zlatat, Št, 04. 11. 2010 - 12:21

Dievčatá, poradíte aj mne? Teraz robím : orechový korpus ( z lieskových orieškov ), k tomu chcú jahodový džem a parížsky krém. Čím poliať korpusy? Iba cukrovým rozvarom, či tam šupnúť aj nejakú arómu? Rum tiež moc nechcem použiť ( to by sa muselo dlho variť, aby úplne všetok alkohol vyprchal ), lebo to bude na detskú oslavu.
Doma mám iba mandľovú rómu a otvorený jahodový kompót.

Ahoj no ja by som dala na ten korpus asi len dzem,ale to by asi bolo moc suche a tak by som dala tu stavu z kompotu,moj nazor.nech sa dari Úsmev

A este maamm otazku,mam doma cervenu,zltu,modru,zelenu farbu ako by som urobila fialovu?taku bledsiu poradite?

Ahojte tak torta je hotova,v celku som spokojna este uvidime poobede co povedia ked ju uvidia a skusia.Ale mala by byt dobra uvidime.Dakujem za pomoc.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama